The Vanity Serum (2004)

The Vanity Serum (2004) Film Online Subtitrat

Titlu original: Il siero della vanità
Regia: Alex Infascelli
Actori: Margherita Buy, Francesca Neri, Barbora Bobulova, Valerio Mastandrea
Anul: 2004
Gen: Crima, Mister, Thriller
Durata: 92 minute
IMDB: 6.0

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Combinand un thriller polițist The Vanity Serum cu adevărat tensionată cu împunsături bine-meritata vacanta la Italo-tarif țâță tub și celebritate cultură, “The Vanity Serum” marcheaza caracteristica doilea de studentie de succes a fostei Helmer muzica lui Alex VID Infascelli. Sleeker decât misterul său anterior, “Aproape albastru,” pic hones simt regizor pentru tensiuni sporite si usureaza pe gore, cu toate că o eroare de calcul cu întârziere dăunează unele acumulării. Acest lucru nu este unul pentru mulțimea Arthouse, dar este un bun candidat pentru un remake SUA.

Cea mai mare parte din sânge și intestinele sunt rezervate din The Vanity Serum, pentru primele cinci minute, când un maniac criminal apucă detectiv Lucia (Margherita Buy) și ambele naviga dintr-o fereastră. Doi ani mai târziu, Lucia este încă alăptează rănile ei, fizic si psihologic, si dur exterior ei, cinic maschează doar parțial teama ei de a se întoarce la locul de muncă.
Ea se întoarce pe beat cu fostul partener Franco (Valerio Mastandrea), și, în timp ce conduceți împreună, se opresc la un loc de accident care apare actorul Rocco (Luis Molteni) au fost răpiți. M.O. se potrivește cu o dispariție anterioară: O seringă găsită în apropierea mașinii este identic cu cel descoperit în apropierea locului dispariției unui psiholog pop.
Atunci când încă un alt bărbat dispare, Lucia Franco descoperi că 10 ani în urmă toți bărbații dispăruți au apărut împreună, ca invitați pe “Sonia Norton Show”, un program tipic de chat italian găzduit de extrem de popular in The Vanity Serum, cățea pe roți Sonia Norton (Francesca Neri) . Trei alți foști clienți sunt încă în viață, inclusiv Azzurra (Barbora Bobuľová), o regina ex-frumusete dependent de cocaină, care dispare de sub nas lui Franco, când el face aranjamentele pentru protecția ei.

Niciodată nu o să pierdem o oportunitate, Sonia sare de pe bandwagon și exploatează povestea odată ce toți invitații de la un program care au dispărut.

Intorse complot împrumuta cu generozitate de la thrillere de răpire SUA, în special “Tăcerea mieilor” și Infascelli știe cum să construiască tensiune cu utilizarea judicioasă a unui aparat de fotografiat antsy muzică și de inducere a anxietății.
Dezvoltarea caracterului este o altă problemă in filme online The Vanity Serum: Lucia este dată de adâncime, datorită mai ales performantelor inteligente Buy, dar scenariul petrece prea mult timp cu Azzurra, iar apoi nu reușește să păstreze caracterul ei consecvent.