The Usual Suspects (1995)

The Usual Suspects (1995) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Suspecti de serviciu
Regia: Bryan Singer
Actori: Chazz Palminteri, Stephen Baldwin, Gabriel Byrne, Kevin Spacey, Giancarlo Esposito, Benicio Del Toro
Anul: 1995
Gen: Crima, Mister, Drama
Durata: 106 minute
IMDB: 8.6

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Povestea The Usual Suspects se construiește până la o revelație orbitoare, ce permite schimbarea natura a tot ceea ce a fost înainte, iar surpriza ma umplut nu cu plăcere, dar cu sentimentul că scriitorul Christopher McQuarrie, și directorul Bryan Singer, ar fi fost mai bine off separarea mânecă cu atenție unit de ficțiune și tocmai ne spune o poveste despre caracteristicile lor – cele care sunt reale, în orice caz,. Prefer să fi uimit de motivație, nu manipulare.

Filmul The Usual Suspects începe “ultima noapte”, în San Pedro, California., În cazul în care o explozie enormă rupe în afară o navă. Cine a stabilit explozia? De ce? Un polițist pe nume Kujan (Chazz Palminteri) vrea să știe. El are un martor la întrebarea: a șmecher cu ochi,-club de calcii criminal numit verbală, jucat de Kevin Spacey cu inocența rănit un copil care a mâncat toate prăjiturile. Kujan și verbală sunt closeted mare parte din timp în biroul aglomerat polițistului, în cazul în care verbală trăiește până la numele său de a spune o poveste atât de complicată încât în ​​cele din urmă am dat la încercarea de a ține evidența ea, și chiar a depus mai multe informații în “mai multe complicații. ” Povestea The Usual Suspects este spusă în flashback. Aflăm despre un camion deturnarea câteva săptămâni mai devreme, iar cele cinci suspecți, care au fost recepționate de poliție. Sunt un sac de amestecat de caractere low-viață, jucat de Gabriel Byrne, Stephen Baldwin, Benicio Del Toro si Kevin Pollak, în plus față de Spacey. Nu sunt sigur dacă au fost toți cei implicați în deturnarea, dar modul verbal se spune, în închisoare au început să se trasează o crimă mult mai mare, care implica milioane de dolari de cocaină.

Acesta nu este un jaf obișnuit in The Usual Suspects, pentru că drogurile aparține unui personaj misterios pe nume Keyser Soze (sună ca “asa-Zay”), un mafiot din Ungaria, astfel de temut că, atunci când niște tipi răi amenința familia sa pentru a ajunge la el, ucide familia lui însuși , doar pentru a face clar cât de determinat este. Acest Söze este ca eroul poveste de groază pentru copii; foarte menționarea numelui său curdles sângele chiar și aceste tipi duri. Dar nimeni nu a văzut vreodată, sau stie cum arata. Și apoi există dl Kobayashi (Pete Postlethwaite), mâna dreaptă a lui Söze, care este el însuși, astfel încât sinistru vom începe să întreb dacă nu cumva Kobayashi însuși este Söze.

Interogatoriul între polițist și suspectul cade într-un tipar monoton: ușurința, irascibilitate, ostilitate, o mare lovitură-up, amenințări, reconcilieri și cercul apoi complet nou. Am auzit povesti uimitoare despre Söze (un supraviețuitor al exploziei barca, cu arsuri peste cea mai mare a corpului său, alunecă și în afară de comă din The Usual Suspects, dar se poate vorbi de nimeni altcineva). Deoarece discuțiile verbale, vedem ceea ce el descrie, și povestea lui capata o calitate obiectivă în mintea noastră – ne uităm suntem doar obtinerea versiunea lui.

În măsura în care va dori să vadă acest filme online The Usual Suspects, acesta va fi din cauza surpriza, si asa voi spune nici mai mult, cu excepția a spune că “soluția”, atunci când vine vorba, rezolvă mic – dacă nu există într-adevăr puțin pentru a rezolva, care este de asemenea o posibilitate.