The Unseen (2017)

Gemma și Will din The Unseen online subtitrat sunt spulberate când fiul lor moare într-un accident. Gemma se învinuie și începe să aibă atacuri de panică care îi afectează vederea – și punctul de vedere al audienței. Will, chinuit, crede că aude vocea fiului său făcând apel la el. Pentru a scăpa de durerea lor, Gemma sugerează că vor accepta oferta lui Paul de a rămâne în regiunea lacului din Districtul său. Gemma, ajutată de fostul farmacist Paul, încearcă să oprească atacurile de panică cu medicamente.

Will, în imposibilitatea de a auzi fiului său în dormitorul său acasă, îl antagonizează pe Paul și se duce brusc acasă. Gemma se bazează acum pe Paul, care pare să dezvolte sentimente autentice pentru binele ei. Dragostea, durerea și fragilitatea condiției umane sunt toate aduse în prim plan, pe măsură ce Gemma Will și Pavel sunt prinși într-o coborâre în violență, atât psihologică, cât și fizică.

Ca și multe filme paranoice de suspans, The Unseen funcționează cel mai bine atunci când amenințarea sa este într-adevăr nevăzută. Poate că este o mică putere mică în departamentul de emoții (deși există o secvență neplăcută pe măsură ce Gemma este lovită în timp ce se deplasează pe o autostradă în ploaie), dar Sinyor – anterior un specialist în comedie (Leon the Pig Farmer, Stiff Upper Lips) – lucrează cu trucuri înfiorătoare, cu zgomote, sunete, șoapte și priviri.


Regia: Gary Sinyor
Actori: Richard Flood, Simon Cotton, Jasmine Hyde
2017
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 4.2


The Unseen (2017) Online