The Turning (2020)

The Turning spune povestea unei femei care ia în grijă doi orfani, pe Miles şi Fiona. Bunăvoința femeii va fi pusă la încercare atunci când o serie de evenimente supranaturale vor începe să se manifeste în reședința ei. În această adaptare a lui Henry James, The Turn of the Screw, Mackenzie Davis (Terminator: Dark Fate) o joacă pe Kate, o tânără care își ocupă un loc de muncă ca guvernantă unei fetițe numite Flora (The Florida Project’s Brooklyn Prince) ai cărei părinți au decedat.

Nu la mult timp după ce a ajuns la moșia, se începe să se ciocnească cu menajera ciudată, domnișoara Groce (Barbara Marten). Lucrurile devin mai ciudate atunci când fratele lui Flora, Miles (Finn Wolfhard) este trimis acasă de la internat în urma unui episod violent. Kate începe să se confrunte brusc cu clipe ciudate, cum ar fi perdelele suflante și aparițiile făcându-se vizibile în oglinzi. În cele din urmă, ea descoperă că casa are un secret îngrozitor.

Filmul The Turning nu este lipsită de calitățile sale bune. Toți membrii distribuției oferă scene fine. Davis este deosebit de puternic, exudând o calitate caldă, deschisă, care ne face să ne interesăm imediat de Kate. Între timp, regizorul Floria Sigismondi și cinematograful David Ungaro oferă filmului o atmosferă minunată. Ei fac conacul să pară elegant în înfiorătura sa, și înfiorător în eleganța sa.

The Turning (2020) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Floria Sigismondi
Actori: Mackenzie Davis, Finn Wolfhard, Brooklynn Prince
An: 2020
Gen: Drama, Groaza, Mister
IMDB: 3.8


The Turning (2020) Online Subtitrat


Trailer