The Truth About Lies (2017)

The Truth About Lies (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Phil Allocco
Actori: Odette Annable, Chris Diamantopoulos, Colleen Camp
2017
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 5.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Truth About Lies

Se pare că cele mai multe comedii romantice tind să se rotească în jurul unui fel de neînțelegere, jumătate de adevăr, sau poate o minciună bine intenționată care pune o relație în pericol. Dar, în Adevărul despre Lini, un om se îngrămădește pe minciună pentru a se apropia de femeia din visele sale.

Adevărul despre Lies îl numește pe Fran Kranz ca Gilby Smalls, un tânăr fără țintă, al cărui scop principal este să evite stresul. In slujba, relațiile sale sau oriunde altundeva. După ce și-a pierdut slujba, locuința lui arde și prietena lui îl lasă pentru un șorț cu părul lung. Tot în aceeași zi, ajunge să locuiască cu mama lui excentrică. Când se întâlnește cu femeia perfectă, sora căsătorită a prietenei sale, Rachel (Odette Annable). Este dispus să facă orice pentru a petrece timp cu ea – chiar dacă înseamnă să iei yoga, să conduci o afacere pe care nu o știe nimic și să spună un lucru ridicol minciuna după alta.

Adevărul despre Lies merge dincolo de amestecurile tipice de rom-com pentru a arăta cum o minciună poate duce la o altă minciună. Care poate duce și mai mult. Și întrucât adaugă fiecare nouă minciună, este aproape epuizantă. Pentru că este evident că, într-un anumit moment, castelul de minciuni construit cu grijă al lui Gilby trebuie să se prăbușească.

La început, Gilby pare a fi un ratat plin de iubire – un ghinion imatur care își zboară viața. El pretinde că este cineva pe care nu-l protejează, să obțină ceea ce dorește sau chiar să se distreze. Uneori, abilitatea sa de a construi o poveste fara sa te gandesti de doua ori poate fi distractiv plin de distractie – mai ales cand se confrunta cu fosta iubita si noul barbat din viata ei.