The Truth About Emanuel (2013)

The Truth About Emanuel (2013) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Viața secretă a lui Emanuel
Gen: Drama, Thriller
Producator(i): Francesca Gregorini, Sarah Thorp
IMDB: 6.0
Regia: Francesca Gregorini
Actori: Kaya Scodelario, Jessica Biel, Alfred Molina, Frances O’Connor, Aneurin Barnard

<_XFYtXRC3oU/The.truth.about.emanuel.2013.720p.bluray.x264.yify-1.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

In The Truth About Emanuel, dansul robinet elaborat de protecție și distracție joacă ca farsă când ar trebui să fie de prindere și tensionată, și e neintenționat amuzant când ar trebui să fie înfiorător sau trist. Writer-regizor de film Francesca Gregorini doar se simte tonally pe genul asta cele mai multe ori, și includerea realismului magic elemente în timp ce doar fotografiata atractiv talmeș-balmeș conteaza mai mult.

În urmărirea ei 2,011 dramă internat-școală “Tanner Hall,” Gregorini explorează din nou lumile ascunse care există în femei, dar ea face acest lucru într-un mod care ridică în cele din urmă mai multe întrebări decât răspunsuri.
Și totuși, filmul are momente. Ca titlu caracterul scris ca numele băiatului, dar pronunțat ca Sylvia Kristel caracter Kaya Scodelario are o prezență izbitor despre ea, o subversivității viclean. Există o sinceritate pentru comportamentul ei că e atrăgătoare, chiar dacă ea este menit să fie off-punerea cu linii în mod intenționat șocante ca aceasta de la voce de deschidere: “. Numele meu este Emanuel am 17 de ani si mi-am ucis mama.”

Aceasta este o referire la moartea mamei sale in timpul nasterii, un eveniment traumatic care a mai rămas un cip pe umăr și o gaură în inima ei. Sullenness ei merge dincolo de cea a fetei tipice adolescenta în flux. Emanuel ia special bucurie în a face toată lumea din jurul ei incomode, cum ar fi spunând lucruri nepotrivite spectaculos la masa de cină a ei plin de viață, dar rece Stepmom (Frances O’Connor). Tatăl lui Emanuel (Alfred Molina), între timp, se complace cu răbdare cererile ei de a auzi fiecare detaliu al finale mamei ei momente din nou și din nou in The Truth About Emanuel.

Deci, da, aceasta este o tânără care ar putea utiliza unele de orientare. Convenabil, intrigant singur mama Linda (Jessica Biel) se deplasează în ușă lângă un dulap cu rochii diafane de, o comportare calm materne și o asemănare izbitoare cu mama propriu The Truth About Emanuel lui. În cel mai scurt timp, Truth About Emanuel se oferă să grija fiicei copil Linda, Chloe, deși ea urăște desigur copii.

The Truth About Emanuel, de asemenea, se încadrează într-o relație cu un adolescent pe nume Claude (Aneurin Barnard) vede în fiecare dimineață pe tren în timpul naveta ei la școală. Gag-in lor de funcționare care se spun lucruri nepoliticos sau dezgustătoare pentru pasageri din apropiere pentru a se asigura că au întotdeauna un loc unul lângă altul, este bun pentru câteva râde. De asemenea, se simte ca ceva un personaj Winona Ryder ar fi făcut într-un film la sfârșitul anilor 1980.
Ca Emanuel petrece mai mult timp în casa lui Linda, cei doi teoretic sunt a se cunoaște mai bine. (Rolul pământ-mamă este o schimbare frumos pentru de obicei rău-fund Biel.) Dar rămâne o rigiditate și distanța emoțională despre relatia-o calitate de pompos la dialog. Ca și mobilier minimalist, la mijlocul secolului moderne în casa victoriană ornate Linda, există o deconectare constant.