The Trump Prophecy (2018)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Filmul The Trump Prophecy online subtitrat este pe baza evenimentelor reale. O poveste ce inconjoara un pompier si un slujitor public, Mark Taylor, care au auzit un mesaj special din partea lui Dumnezeu despre schimbarea natiunii noastre. Cand Mary Colbert, referent si reprezentant al ministerelor crestine, a auzit mesajul lui Mark, s-a simtit chemat sa inceapa o miscare nationala de rugaciune care a crescut la mii de oameni din intreaga natiune, rugandu-se impreuna pentru conducerea Americii si revenirea la principiile Dumnezeiesti.

Profetia Trump spune povestea lui Mark Taylor si a lui Mary Colbert prin alegerile din 2016 urmata de o audiere reflectiva in timp a liderilor din diferite sectoare ale credintei, afacerilor, finantelor, militarilor si afacerilor internationale, care raspund cu perspectiva lor asupra a ceea ce este necesar a face America din nou mare.


Titlu Romania: Profetia Trump
Regia: Stephan Schultze
Actori: Chris Nelson, Paulette Todd, Karen Boles
An: Filme Online 2018
Gen: Drama
IMDB: 1.6


The Trump Prophecy (2018) Online Subtitrat


The Trump Prophecy (2018)
The Trump Prophecy (2018) Online Subtitrat in Romana

Filmul The Trump Prophecy online subtitrat este pe baza evenimentelor reale. O poveste ce inconjoara un pompier si un slujitor public, Mark Taylor, care au

Editor's Rating:
1