The Trip to Greece (2020)

In filmul The Trip to Greece (2020) online subtitrat Michael Winterbottom, Steve Coogan și Rob Brydon își încheie călătoria prin Europa, de un deceniu, într-un mod în care nu m-aș fi așteptat atunci cand am vizionat primul film, in 2010. În The Trip, Coogan și Brydon joacă versiuni ale lor, oarecum marete, în timpul unei călătorii prin Anglia, vizitând atractii turistice locale și incercand mancaruri selecte, toate acestea pentru un reportaj pentru The Observer.

Practic este o abordare umoristica în cadrul show-urilor de genul travelogue food, Coogan și Brydon făcând misto-uri unul de celalalt, în timp ce sunt nevoiți să petreacă împreună o săptămână departe de viața lor obișnuită.

În filmul online The Trip to Greece (2020) ei dau cartile pe fata, și este foarte satisfăcător pentru o serie. The Trip este de fapt un serial TV pe care Winterbottom – care a regizat, anterior, perechea în fantezia Tristram Shandy: A Cock and Bull Story – a editat, fiecare sezon, la un singur lungmetraj de 100 de minute în care Coogan și Brydon calatoresc prin Anglia, Italia, Spania și Grecia.

The Trip to Greece (2020) Online Subtitrat in Romana


Regia: Michael Winterbottom
Actori: Kareem Alkabbani, Marta Barrio, Rob Brydon
An: 2020
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.5


The Trip to Greece (2020) Online Subtitrat


Trailer