The Treatment – De Behandeling (2014)

The Treatment – De Behandeling (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Mister, Thriller
Producator(i): Mo Hayder , Carl Joos
IMDB: 7.2
Regia: Hans Herbots
Actori: Geert Van Rampelberg, Ina Geerts, Johan van Assche, Tibo Vandenborre, Jan Hammenecker, Laura Verlinden

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Montreal – Un thriller procedural în care pedofilia este fata si centru, Hans Herbots lui Tratamentul este la fel de urât ca un mister poate fi înainte ca ele să fie numit de exploatare. Nu este conținut de imaginat crime în serie un violator, aceasta prevede o “rețea de pedofili” care îi permite, atunci dă cazul unui detectiv bantuita al cărui frate proprie a dispărut în copilărie, probabil o victimă unor acte similare in filmul The Treatment – De Behandeling. Neclintit (deși nu gory sau chiar explicit) în descrierea sa de la locul crimei și dovezi, filmul belgian va fi prea mult pentru unii privitori, dar are potential ca un import, în parte datorită complicațiile și piste false care rămân o enigmă până Toti Sfârşit.

Geert Van Rampelberg joacă Nick Cafmeyer, care zeci de ani dupa ce a pierdut fratele său (corpul nu a fost niciodată găsit) continuă să fie tachinat de către vecinul de îmbătrânire, care a fost un suspect, dar nu a putut fi condamnat. Aparent unworried că om al legii se va transforma justițiar, Ivan Plettinckx (Johan van Assche) se strecoară în jurul casei sale pe timp de noapte, lasandu-l observă că oferă contradictorii, oferind conturi de ceea ce a făcut cu băiatul din The Treatment – De Behandeling.

Deci in filmul The Treatment – De Behandeling, chiar mai mult decât majoritatea dintre noi ar fi, Nick este nevoie de personal atunci când ultima investigația implică un copil ucis care a fost violată în mod repetat, timp de zi în timp ce părinții lui au fost încătușate în apropiere. Toate semnele indică spre acest lucru se întâmplă din nou, în cazul în care ucigașul nu este găsit, în timp ce marcajele de la aluzie scenă la motivele psihologice care sunt străin chiar decât pedofilie simplu.

Nick urmează indicii in The Treatment – De Behandeling, atât cu colegii polițiști și fără știrea lor, filmul oferă ne conduce de-al nostru, introducerea unor fiori evidente care ar putea fi făptașul, facilitatori sale sau proscriși sociale doar nefericite. Herbots și scenaristul Carl Joos nu sunt blând în descrierea lor de boli mintale si traume aici, jucând până clișee despre străini transpirate, nearticulate; Nick este similar gata să sară la concluzii. Dar intensitatea Van Rampelberg ne trage de-a lungul prin pași greșiți personajului, în timp ce scene paralele arată cel mai recent complot violatorul de mișcare chinuitor spre finalizare in filme online The Treatment – De Behandeling. Adevărul este mai oribil chiar decât oricare dintre detectivii așteaptă, iar tratamentul nu are nici o intenție de a face mai ușor de auzit.