The Tracker (2019)

Un străin misterios din filmul The Tracker (2019) online subtitrat călătorește într-un sat îndepărtat unde, cu 15 ani mai devreme, soția și fiica lui au fost răpite.

Dolph Lundgren este unul dintre puțini actori ai căror roluri de acțiune sunt mai realiste decât in viața reală. Noul său film The Tracker, cu regizorul Giorgio Serafini, îl aruncă în rolul lui Aiden Hakansson, bărbat de familie al cărui soție și fiică sunt răpiți în vacanță în sudul Italiei și care, după ani de zile, se află încorporat din nou in cazul lor, dornic de răspuns și răzbunare.

The Tracker (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Giorgio Serafini
Actori: Dolph Lundgren, Cosimo Fusco, Anna Falchi
An: 2019
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 3.5


The Tracker (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review The Tracker (2019)

Asta este o problemă, deoarece Dolph nu se ocupă foarte mult de nuanță și traume interne. Există o scenă foarte devreme în The Tracker, în care el a spus că familia sa a fost ucisă, iar plânsul său este, sincer, jenant.

Există un motiv pentru care anumiți actori să fie hărțuiți în anumite tipuri de roluri și genuri și, deși este limitator, nu ar trebui să fie întotdeauna considerat o insultă. Dolph este foarte bun să joace un tip stoic dur. Nu este foarte bun să joace o ființă umană.

Există încă o scenă timpurie – chiar în primul rând – că Dolph narrates, iar dialogul stupid din lemn explică diferența dintre un tracker și un vânător. Aceasta sugerează un film mult mai filosofic, introspectiv decât cel care ajunge la el.

The Tracker nu este rău; nu este un fel de acțiune fără creier pe care ați putea să-l așteptați, având în vedere acoperirea și marketingul, deși nu este deloc inteligent. Dar are o problemă groaznică în sensul că se simte ciudat de lipsită de sens în toate aspectele, ca și cum nimeni nu ar fi fost deranjat să facă acest lucru – de la distribuția la scriitori la echipajul de producție.

Din cauza acestui sentiment ciudat de deflație, este foarte dificil să fii investit în The Tracker, îngrijorându-te despre oricare dintre personajele sale sau dezvoltând complotul său de răzbunare încercat și adevărat. Serafini are o fascinație de răzbunare ca temă și își exercită aici mușchii bine forțați, cu un efect foarte redus. Urmărirea acestui lucru ar fi o greșeală.