The Toymaker (2017)

The Toymaker (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Andrew Jones
Actori: Lee Bane, Erick Hayden, Jo Weil
An: 2017
Gen: Groaza
IMDB: 4.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Toymaker

Germania, 1941. O mână de naziști – toți bărbații care se confruntă cu un designer sportiv – vânează un bărbat care prezintă o amenințare la adresa securității naționale. Hoffman este numele lui și, evident, a furat un document care amenință “securitatea națională”. Documentul are forma unei cărți.

Excentricul, bătrânii Amos Blackwood, Toymaker, câștigă posesia cărții, iar puterile ciudate în ea își informează lucrarea: el deține o afacere locală în dificultate, iar jucăriile pe care le face par să vină la viață. Acest lucru este prea mult pentru unicul său angajat Abigail (Claire Carreno), care lasă și informează ofițerii nazisti locația documentului.

Este foarte curajos pentru o afacere cu un buget scăzut, cum ar fi acest lucru, pentru a încerca să recreeze Germania nazistă. Dar, în ciuda câtorva excursii în dialogul modern, rezultatele sunt lăudabile. Pentru că acest lucru este de la stabilul de Andrew Jones. Care are o istorie destul de independente de filme de groază, și acesta este cel mai lustruit lui. Stalwart Lee Bane muncește sub un fel de machiaj de vârstă foarte rar convingătoare ca personajul titular. Dar performanța sa este una bună. Departe de creatorul de monștri, Toymaker este o figură care ne câștigă simpatia. In principal din cauza comportamentului monstruos al celor din jurul lui.

Ca și în cazul de față, păpușile în mișcare ucigașe sunt la fel de înspăimântătoare sau ridicole pe care le doriți, dar nu există nici o îndoială că, sub oscilația stridentă, există niște chestii destul de înfiorătoare.

Distracție plăcută, până la nivelul standard al lucrării anterioare a lui Jones și depășind o mare parte din lucrurile timpurii.