The Toybox (2018)

Charles din filmul The Toybox online subtitrat, a cumparat o caravana de epoca cu speranta de a-si lua familia intr-o calatorie si a se impaca cu cei doi fii ai sai, o promisiune pe care a facut-o sotiei sale inainte de a muri. Fiul sau cel mare, Steve, sotia lui Jennifer, si fiica lor, sunt incantati de excursie, cu toate acestea, fiul sau cel mic, Jay, este mult mai putin entuziasmat. Pe drum, familia ii ajuta pe Samantha si pe fratele ei, aflati in avarie pe marginea autostrazii.

Inainte de a-i duce la un service auto in orasul urmator, Charles insista sa faca un ocol in desert pentru a vizita un punct de reper, insa curand se ratacesc. Acum, blocati in desert, grupul este atacat de secretele teribile pe care le descopera in interiorul peretilor caravanei; confruntandu-se cu cel mai violent cosmar si luptandu-se sa supravietuiasca.

Nu sunt prea multe filme bazate pe o rulota bantuita. Pentru a asigura un complot proaspat si original. Lucrarile la scene au fost eficiente; iar actul din The Toybox online subtitrat a fost bine pentru un film de groaza cu buget redus. Poate ca unii spectatori prefera un complot diferit si logic; dar acest film este pur si simplu blocat de premisa singulara de groaza.


Regia: Tom Nagel
Actori: Denise Richards, Mischa Barton, Jeff Denton
An: 2018
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.3


The Toybox (2018) Online Subtitrat