The Timber (2015)

The Timber (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Anthony O’Brien
Actori: David Bailie, James Ransone, William Gaunt, Elisa Lasowski, Mark Caven
Anul: 2015
IMDB: 5.5
Gen: Aventura, Drama, Western

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Acesta este un film The Timber greu de a scrie un comentariu pentru. Este un astfel de film încă cu foarte puțin să se întâmple, chiar și pentru o scurtă de 82 de minute. Este un set vestic în timpul 1898 Yukon Gold Rush, în cazul în care doi frați Wyatt (James Ransone) și Samuel (Josh Peck) încearcă să depășească restrângerea casei lor de la poziția în pustie pentru a colecta o recompensă de vânătoare un infractor căutat. Unul dintre frați, Wyatt, este un ucigaș și mai tineri durificat, Samuel, este mai sensibil și civilizat. În călătoria lor, ei se confruntă asprimea sălbatice congelate, să nu mai vorbim de ucigași varmint nebuni.

Aceasta este o premisă bună, dar prost executat aici. Problema principală este o stupoare somnolent, non-plină de evenimente de procedură cu puțin pentru a atrage atentia. Apoi, când lucrurile încetini, nu am putut ajuta, dar simt că personajul central, Wyatt, a fost prost cu James Ransone proastă distribuție. L-ai putea aminti ca “o enervant” din serialul TV Generation Kill, dacă ați văzut emisiunea vei ști cine vorbesc despre. El nu mi se pare ca un ucigaș sau în orice mod amenințător, sau burdoned de fețele oamenilor pe care l-au ucis de-a lungul anilor. Întotdeauna a privit spre mine ca el a avut o glumă a vrut să spună. Și asta e mare lucru în acest film The Timber, o problemă.

Filmul The Timber are unele cinematografie frumoase, chiar dacă nu te-ar putea ajuta, dar simt că nu a fost folosit maxim. Zapada este picioare adancime, pentru real și fost filmate în Munții Carpați din România, la temperaturi de la -30 grade Celsius legit. Asta e destul de mult cel mai bun lucru care merge pentru ea in The Timber. Mi-ar fi plăcut un om vs tema pustie aici, dar altele decât vizual, Trek este rareori discutat chiar și din moment ce infractorul nu este discutat mult, fie, ce ne părăsi, telespectatorii? Este Downbeat o scuză pentru mort în apă?