The Throwaways (2015)

The Throwaways (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Tony Bui
Scenariu: Michael Ross, Don Handfield
Actori: Peter Brooke, James Caan, Noel Clarke
Anul: 2015
Gen: Actiune, Comedie, Thriller
IMDB: 4.5

Folositi butonul CC a playerului pentru subtitrare

Dacă ar fi să joace un joc de băut în cazul în care ideea a fost de a lua o lovitură de fiecare dată când a dat ochii dvs. la interval de film în logica, vizionarea “The deseurile” ar fi să blitzed înainte de minutul 20. Sam Huntington (The Throwaways) joacă Drew Reynolds, un hacker de elita care este însărcinat de către CIA, în special locotenent-colonelul Holden (James Caan), pentru a le ajuta să găsiți o “cheie” a pierdut, care permite accesul la un program care poate lăsa pe nimeni care foloseste hack controale centrale electrice, linii aeriene și toate celelalte felul de lucruri ridicole in filmul The Throwaways.

După Reynolds este de acord pentru a ajuta la contracara amenințările teroriste în lume, el este dat undă verde pentru a asambla echipa sa. În acest grup de clișee de mers pe jos sunt actori Kevin Dillon, Katie McGrath și Christian Hillborg. Nici unul dintre actorii implicați sunt rele la ambarcațiunile lor, dar acestea sunt date foarte puțin de a face aici. Dillon joaca soldat violență iubitor care a fost retrogradat la un loc de muncă de birou, McGrath este un agent dur care nu se luate în serios din cauza aspectul ei bine in The Throwaways, și Hillborg este bufonul mustăcios care conduce de la orice situație mai puțin decât-simplu.

Huntington joacă normală, auto său ciudat social, ca el are cea mai mare din cariera sa. El face o treabă destul de bun The Throwaways, face Drew plăcut și este credibil ca un hacker. Cu toate acestea, Caan și McGrath sunt irosite atât în ​​roluri care necesita nici un efort de lângă. Caan, joacă senior gruff care este “prea bătrân pentru asta”, și McGrath îl joacă destul de drept ca o femeie dură cauta împușcat ei pentru a obține cu băieții.

Singurele razele de lumină care strălucesc prin sunt Dillon și, mai ales, Hillborg. Faptul că publicul din filme online The Throwaways, nu este menit pentru a le vedea ca nimic mai mult decât gagurile pe fapt ajută cazul lor. Personajele au antecedente de a lucra împreună, care se pretează la o mulțime de umor. Din fericire, actorii împărtășesc chimia necesară pentru a scoate dinamica. Filmul a fost produs pentru a fi distribuite pe Crackle, astfel încât nimeni nu ar trebui să fie așteaptă de mare valoare producției în primul rând, dar nu ar fi singur în acest confunda pentru un film TV prin cablu. Lucrarea cascador și cinematografiei sunt doar la sud de ceva ce s-ar găsi în Statele Unite ale Americii Rețeaua.