The Thousand Faces of Dunjia (2017)

Un grup de razboinici din filmul The Thousand Faces of Dunjia protejeaza lumea de o invazie a monstrilor. Un remake remarcabil de Yuen Woo Ping al Miracle Fighters din 1982. Filmul completeaza o trilogie in felul in care scriitorul-producator Tsui Hark incearca sa revitalizeze Wu Xia Pian mergand inapoi in anii ’70, ’80 si ’90, si imbunatatirea lor cu scene si efecte imbunatatite.

The Thousand Faces of Dunjia este o colaborare intre doua legende ale coregrafului de la Hong Kong si regizorul Yuen Wo Ping si Tsui Hark, regizorul / producatorul responsabil pentru o mare parte din forma unui cinematograf fantastic modern.

Am intampinat o imbinare a unor astfel de talente ca Yuen Wo Ping si Tsui Hark ce au starnit genul fantastic in numeroasele excursii pe care le-au facut fiecare in mod individual. Cu toate acestea, am ajuns sa fiu dezamagit de film. Nu este nimic deosebit de rau in film, dar nici fantastic. Ca si recentul Marele Zid (2016), filmul nu este niciodata foarte clar daca este o amenintare supranaturala extraterestra sau generica cu care se confrunta.


Titlu original: Qimen Dunjia
Regia: Woo-Ping Yuen
Actori: Chengpeng Dong, Ni Ni, Arif Rahman
2017
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 5.4


The Thousand Faces of Dunjia (2017) Online Subtitrat