The Thinning (2016)

The Thinning (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Michael J. Gallagher
Actori: Peyton List, Logan Paul, Lia Marie Johnson
An: 2016
Gen: Thriller
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Thinning

Filmul este, cel puțin, de divertisment. Acting este destul de bun și a încercat să picteze o imagine completă lume a modului și de ce lucrurile se întâmplă. Dacă ar fi să nu țină seama de anumite detalii, povestea ar putea fi credibilă, există întotdeauna măsuri de ultimă instanță atunci când ne confruntăm cu un potențial dispariție ar trebui să alegem să nu acționeze. Elementele de politică, un interes deosebit, iar altele face ca filmul oglinda propria noastră lume, făcându-l mult mai credibil.

Dar, din păcate, ei nu cred că lucrurile prin și a încercat prea tare cu privire la anumite aspecte, iar iluzia sa destrămat.

Premisa, sau mai degrabă conceptul de poveste din spate, că lumea cere de populatie, este una rezonabilă. De fapt, una dintre metoda sugerată de limitare a nașterii au fost practicate de, cel mai faimos, China, pentru un timp destul de îndelungat. Din păcate, obiectivul a fost stabilit la un punct nerezonabile mare de 5% anual. Acest lucru va fi explicat în cadrul revizuirii pentru cei care au grijă de numere.

Setarea și conținutul filmului conține, de asemenea, unele paradoxuri. În timp ce punct de vedere moral vorbind, sacrificarea lor inferior este întotdeauna discutabil cel mai bun caz. Există mai multe exemple de modul în care se poate face. Obiectiv vorbind, dacă cineva trebuie să moară, ea “ar trebui” să fie cei care nu pot contribui la societate. De exemplu, vechiul și infirmi ca Hitler a facut, nu e un tip bun de orice întindere a termenului, dar alegerea a fost logică. Acum, vârsta nu poartă cu ea înțelepciune, așa că pur și simplu să omoare oameni în funcție de vârstă nu ar avea nici un sens, tu a fost prezentat ca o opțiune în film.