The Terror (2018)

Inspirat de o poveste adevarata, The Terror online subtitrat se centreaza pe o periculoasa expeditie a Marinei Navale britanice intr-un teritoriu inca neexplorat. Echipajul vrea sa descopere Pasajul de nord-vest – calea de acces din Oceanul Arctic spre Pacific, de-a lungul coastei nordice a Americii de Nord.

Pe o vreme chinuitoare, avand la dispozitie resurse limitate, din ce in ce mai putina speranta si temandu-se de necunoscut, echipajul este impins pana la limite. The Terror ilustreaza ce se poate intampla cu un grup de barbati inghetati, izolati si blocati la capatul Pamantului, care sunt disperati sa supravietuiasca si care nu se lupta doar cu capriciile naturii, ci si intre ei.


Regia: David Kajganich, Max Borenstein, Alexander Woo
Actori: Jared Harris, Tobias Menzies, Paul Ready
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Aventura, Drama, Istorice
IMDB: 8.0


The Terror SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10

The Terror SEZONUL 2 Online Subtitrat:

S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08

S02E09

S02E10


Trailer


Review The Terror (2018)

The Terror, noul serial AMC, un thriller plin de suspans (creat de producătorii executivi Ridley Scott, David Kajganich și Soo Hugh și inspirat de romanul omonim al lui Dan Simmons, din 2007) se pregătește să poarte telespectatorii într-o călătorie zguduitoare, cu o premieră de două ore, pe 29 martie 2018, de la ora 22:00 (ora României), se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Premiera este programată la trei zile după cea americană. Postul a făcut publice și primele imagini din noua producție.

Inspirat de o poveste adevărată, „The Terror” se centrează pe o periculoasă expediție a Marinei Navale britanice într-un teritoriu încă neexplorat. Echipajul vrea să descopere Pasajul de nord-vest (calea de acces din Oceanul Arctic spre Pacific, de-a lungul coastei nordice a Americii de Nord). Pe o vreme chinuitoare, având la dispoziție resurse limitate, din ce în ce mai puțină speranță și temându-se de necunoscut, echipajul este împins până la limite. „The Terror” ilustrează ce se poate întâmpla cu un grup de bărbați înghețați, izolați și blocați la capătul Pământului, care sunt disperați să supraviețuiască și care nu se luptă doar cu elementele naturii, ci și între ei.

„The Terror este o combinație rară de istorie fascinantă, personaje complexe și pline de defecte, o poveste despre spiritul uman imposibil de oprit și promisiunea unei lumi noi, încă nedescoperite, care vine cu amenințările de rigoare”, au transmis producătorii executivi și co-showrunner-ii David Kajganich și Soo Hugh. „Abia așteptăm să îi aducem pe privitori în această lume”.

Distribuția serialului de 10 episoade îi include pe: Jared Harris (The Crown, Mad Men: Nebunii de pe Madison Avenue) – în rolul Căpitanului Francis Crozier, Tobias Menzies (Străina) – în rolul Căpitanului James Fitzjames, Ciarán Hinds (Urzeala tronurilor) – în rolul lui Sir John Franklin, Paul Ready (Cuffs) – în rolul Dr. Henry Goodsir, Adam Nagaitis (Sufragete) – în rolul lui Cornelius Hickey, Nive Nielsen (Lumea nouă) – care o joacă pe Lady Silence, Ian Hart (În căutarea Tărâmului de Nicăieri), în rolul lui Thomas Blanky și Trystan Gravelle (Mr. Selfridge), în rolul lui Henry Collins.

Filmat la Budapesta (Ungaria), serialul „The Terror” este produs de Scott Free, Emjag Productions și Entertainment 36, în colaborare cu AMC Studios. Pe lângă Kajganich și Hugh, lista producătorilor executivi îi mai include pe Ridley Scott, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert și Guymon Casady.