The Taking of Tiger Mountain (2014)

The Taking of Tiger Mountain (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, Biografie
Scenariu: Bo Qu, Jianxin Huang
IMDB: 6.5
Regizor(i): Hark Tsui
Actori: Hanyu Zhang, Kenny Lin, Liya Tong


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Taking of Tiger Mountain

O poveste care se concentrează asupra unui conflict între o echipă a Armatei de Eliberare a Poporului și o bandă de bandiți în China de nord-est în timpul revoluției chineze.

La fel ca “Traversarea” lui John Woo, piesa lui Tsui Hark “The Taking of Tiger Mountain” este stabilită în timpul războiului civil la sfârșitul anilor 1940; Dar în loc să descrie lupta dintre Armata Populară de Eliberare și naționaliștii, Tsui și ceilalți patru scenariști își prăbușesc o anumită Unitate 203 a PLA împotriva unei trupe de bandiți nemiloși a căror fortăreață se află în sus în Muntele Tiger cu zăpadă. Cheia strategiei PLA a fost un anumit Yang Zirong, care a infiltrat fortăreața bandițiilor și a furnizat informații vitale care i-au permis unității să triumfeze stilul de gherilă împotriva dușmanilor lor mai numeroși și mai bine echipați.

Indiferent de faptul că a fost făcut să arate ca Wolverine lui Hugh Jackman, Zhang Hanyu comanda în fiecare moment. Când este pe ecran ca Zirong cu o performanță convingătoare de nuanță și gravitas. În timp ce Lin Gengxin joacă liderul drept al unității 203 Shao Jianbo cu convingere. Si Tony Leung Kar-Fai este în mod adecvat hammy ca liderul bandițiilor Lord Hawk. Zhang este cel care deține cu adevărat întregul film.