The Tag-Along (2015)

The Tag-Along (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Wei-hao Cheng
Actori: Wei Ning Hsu, River Huang, Yin-Shang Liu
An: 2015
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<1GjJLz1Rx-E/tagulet" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis The Tag-Along

Wei lucreaza ore lungi, dar simte că nu își poate permite să înceapă o familie. Prietena lui Yi-Chun (Tiffany Ann Hsu) transforma in mod repetat propunerile sale de căsătorie, pretinzând că căsătoria și bebelușii nu sunt nimic pe ea. Într-o noapte, bunica lui Wei dispare. lucrurile înfiorător încep să se întâmple, inclusiv apariția unei fete cu aspect ciudat într-o rochie rosie, care este prinsa pe o camera de supraveghere.

De aceea este că prima să dispară în film este o femeie în vârstă care se întâmplă să fie prieteni buni cu bunica noastră protagonistul de sex masculin de plumb lui (Liu Yin-shang), o doamnă curmudgeonly se confruntă cu aceeași soartă într-o dimineață tipică după ce a făcut micul dejun pentru ea nepotul Wei (River Huang). Acesta va fi un cuplu de zile înainte de Wei își dă seama că ea a dispărut.

In ciuda faptului că îngrijitor său de la tineri, program de lucru ocupat Wei ca agent imobiliar s-au păstrat cele două în afară, în ultimul timp, lăsând bunica lui în lamento constantă despre cât de puțin el doarme în fiecare noapte și cât de puțin timp el petrece acasă cu ea. înstrăinării lor este, de asemenea, în parte datorită relației Wei cu prietena lui Yi-Chun (Hsu Wei Ning), care porturi nu intenționează să se căsătorească, se stabilească în jos sau au copii, chiar și după cinci ani, spre disperarea bunicii lui Wei.


Trailer The Tag-Along