The Swap (2016)

The Swap (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jay Karas
Actori: Peyton List, Jacob Bertrand, Claire Rankin
An: 2016
Gen: Comedie, Familie, Fantezie
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<7hRImaCpYbE/The.Swap" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis The Swap

Ellie O’Brien încearcă să jongleze gimnastică ritmică și necazuri cu cel mai bun prieten. Între timp, colegul lui Jack Malloy se luptă să trăiască până la mosteniri de hochei stele frații săi și așteptări înalte și abordarea dură dragostea tatălui lui. Revenind la originalul Freaky Friday din anii ’70, care a jucat Barbara Harris si Jodie Foster, Disney și alte studiouri s-au făcut aceste filme corp transferentiale. Absolut nici un motiv nou a fost spart aici cu Swap.

Campionul gimnastic Peyton List și Jacob tânăr de hochei perspectivă Bertrand ocupă lumi diferite în straturile sociale de liceu. Are o competiție acerbă și gelos din fetele medii obișnuite pe care le găsiți în aceste filme adolescente care primesc intotdeauna lui lor. Bertrand este un tânăr jucător de hochei încearcă să măsoare până la tatăl său antrenor și cei doi frați mai mari de joc de hochei.

Acele telefoane celulare care mai puține și mai puțini dintre noi nu avem, dar ca adolescentii s-au dovedit a fi necesare ca și respirație în această zi și de vârstă au o putere magică și prin ele se realizează transferul corp. Și ei trebuie să trăiască cu viața celuilalt. Ambele List și Bertrand sunt stele Magic Kingdom seria teen TV, Bunk’d și Kirby Cupă. Este întotdeauna politica de Disney pentru a oferi stele Teen caracteristica TV prin expunerea înmugurirea de film. Stelele sunt bune în rolurile lor și sunt susținute de o distributie de jucatori canadieni.


Trailer The Swap