The Student (2017)

După ce a condus un juriu să condamne pe un bărbat în mod greșit, Abigail intră în noul său post de predare la școala de drept cu un nou angajament față de etică. Când își preia noua clasă, care il include și pe Vincent, un student foarte ambițios, care va face orice pentru un A. Când Abigail nu reușește să-l acuze pe nedreptate, Vincent amenință că nu se va opri la nimic pentru a obține ceea ce dorește. După cum complotul lui Vincent încearcă să se dezlănțuie, trebuie să-și ia viața în mâinile ei sau Vincent o va lua el însuși.

În mod obișnuit; relația profesor / student în filme The Student online subtitrat tind să rămână la romantismul periculos; dar cu cel mai recent scenariu al lui Steven R. Monroe; orice altceva decît personalitățile se contrazic în moduri groaznice într-un thriller deseori tensionat; care duce filmul de drept într-o nouă direcție ; chiar pe măsură ce se agăță de familia.

Abigail Grandacre (Alicia Leigh Willis) este o profesoară de drept care îi învață elevilor importanța jocului prin reguli. Că a fi avocat etic este piatra de temelie a unei cariere de succes. Aceasta se referă în special la ea; cu ani de dinainte de a fi procuror în cazul în care a condamnat în mod eronat un om nevinovat. Punându-i într-o instituție să se recupereze. În clasa ei este un student tânăr; frumos; pe nume Vance Van Sickle (Blake Michael). Un coleg; foarte inteligent; care dorește în clasă; dar știe toate răspunsurile. Când el nu reușește examenul final; deși prin ceea ce pretinde că înșeală în esență. Lucrurile devin urâte și o furie în el îl pune pe calea răzbunării.


Regia: Steven R. Monroe
Actori: Alicia Leigh Willis, Blake Michael, Trevor St. John
2017
Gen: Thriller
IMDB: 5.0


The Student (2017) Online Subtitrat