The Stray (2017)

The Stray (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Mitch Davis
Actori: Sarah Lancaster, Michael Cassidy, Scott Christopher
2017
Gen: Drama, Familie
IMDB: 5.3


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Stray

Probabil că nu este o idee bună ca un regizor să-și spună propria poveste pe ecran. Există prea mult atașament personal, în timp ce povestirea bună are nevoie de un sentiment de perspectivă. Este ușor să vă concentrați asupra lucrurilor care vă spun cel mai mult, ceea ce nu este neapărat bun pentru film în ansamblu. Cu toate acestea, acesta este exact ceea ce a făcut Mitch Davis. Fostul director Disney a scris și regizat The Stray, bazat pe un adevărat incident din viața sa. Povestea are în mod clar o mare valoare pentru el. Cu toate acestea, povestea lui este greșită.

Michael Cassidy îl interpretează pe Mitch, un scenarist care a devenit un costum de studio la Hollywood. (Filmul este stabilit în 1991. O scenă îl găsește susținând că Julia Roberts nu ar trebui să fie distribuită în Pretty Woman, un film care a ieșit în 1990. Atât de mult pentru acuratețe.) Lucrează ore îndelungate care îl fac să rată timp cu familia sa, mult spre disperarea soției Michelle (Sarah Lancaster) și a fiului creștin de nouă ani, Connor Corum.

Într-o zi, un câine vagabond se arată și familia o ia. Animalul se dovedește a fi o binecuvântare, oferind prietenie lui Christian, ajutându-l pe Mitch și Michelle să-și repare căsătoria și să-i protejeze pe fiica copilului tânăr când se pierde. Într-un efort de a fi un tată mai bun, Mitch decide să-l ia pe creștin, doi dintre prietenii lui și câinele – pe care îl numeau Pluto – camping în munți.