The Strange Ones (2017)

The Strange Ones (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Christopher Radcliff, Lauren Wolkstein
Actori: Alex Pettyfer, James Freedson-Jackson, Emily Althaus
An: 2017
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Strange Ones

Evenimente misterioase înconjoară călătoria a doi frați în timp ce se îndreaptă spre un loc îndepărtat. La suprafață, totul pare normal, dar ceea ce pare a fi o simplă vacanță se transformă curând într-o pânză întunecată și complexă de secrete. După ce mașina lor se strică, cei doi ajung un mic motel de pe marginea drumului, unde o tânără le oferă ajutor. Inițial totul pare firesc, dar o tensiune nevăzută începe să se înalțe între cei trei, pe măsură ce relațiile, identitățile și realitățile se schimbă în moduri neașteptate, ducând la o descoperire uluitoare.

The Strange Ones online subtitrat este un fascinant film psihologic care subliniază atât măreția cât și amenințarea naturii. Oferind o scurtă privire asupra unei lumi secrete; complicate; periculoase și ascunsă sub aparențe.

Sincer filmul The Strange Ones online subtitrat nu are nici o legatura cu numele din film 2 frati umbla de nebuni pe unde apuca ; dorm; ajung in padure unul din ei este impuscat ; atat am reusit sa rezist la acest film; cel mai naspa film nu merita vizionat cine l-a vizionat sa imi explice si mi-e ce o inteles din el nota finala 4.