The Stone Boy (2017)

The Stone Boy (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Pablos Aldrete
Actori:
2017
Gen: Animatie
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!

<8mZIjC_AX78/The_Stone" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis The Stone Boy

Povestea incredibila a lui Stone Boy urmareste pe Marina si verii ei intr-o miscare de a ajuta un tanar care si-a pierdut vointa de a trai, a devenit o statuie de marmura incapabila sa vada, sa auda, ​​sa miroase, sa atinga sau sa guste deloc). Cu colaborarea vântului vestic (un nor de vorbire cu un accent sudic), Marina și compania vizitează pământul simțurilor și se confruntă cu o serie de provocări pentru a readuce bucuria de a trăi la pietrele lor (a trebuit să … vină înapoi la acest) prieten.

Povestea învață o lecție despre unitatea familială, despre prietenie și despre atitudinea pozitivă față de viață în general. Ca o metaforă pentru a descrie dificultatea de a intra în adolescență. Dar de a găsi o modalitate de a se bucura de ei în loc de a deveni doar cu pietre și moody (ti-am spus …). Trebuie să spun că funcționează; și sunt complet cinstit chiar acum. Chiar cred că paralelismul. Si fabulul articulat în jurul acestuia este o modalitate destul de frumoasă de a transmite mesajul dorit.

Acestea fiind spuse, găsesc două probleme principale cu The Stone Boy: în primul rând, animația de la sine este destul de fundamentală. Si nu este într-adevăr capabilă să concureze cu alte produse asemănătoare, care arată mai răcoros (folosind limbajul publicului). Este adevărat că imaginile, culorile și estetica sunt cumva atrăgătoare. Amestecând motive asemănătoare copilului cu imaginile mitologice latino-americane. Totuși, acest lucru nu este suficient pentru a ține atenția copilului (la toate) atunci când aveți Peppa Pig (sau altceva) o stație TV departe.