The Stolen (2017)

The Stolen (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Niall Johnson
Actori: Alice Eve, Jack Davenport, Graham McTavish
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Drama
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Stolen

Ce poate fi mai puternic decât dragostea unei mame pentru fiul său? E acea stare prin care poţi învinge toate vicisitudinile vieţii, toate greutăţile, chiar şi ameninţările cu moartea la adresa ta, sau a copilului. Charlotte şi David din The Stolen online subtitrat, au o mică fermă în South Island din Noua Zeelandă, pe care încearcă să o pună pe picioare şi să o termine de aranjat înainte ca Charlotte să nască.

După trei luni însă; loveşte nenorocirea; un hoţ intră în casa lor şi le fură toţi banii; dar şi pe micuţul Arthur; iar în altercaţia care urmează; David este împuşcat mortal. De acum începe calvarul pentru tânăra mamă rămasă singură să se ocupe de fermă; dar tot timpul cu gândul la fiul ei. Totul până într-o zi când află că fiul ei din The Stolen online subtitrat, este în viaţă; şi contra unei sume de bani ar putea să-l recapete alături de ea.

Charlotte însă; este o femeie puternică; şi va îndura umilinţe şi o viaţă în promiscuitate într-un orăşel minier unde află că ar fi fiul ei; totul cu un singur gând; să-şi salveze copilul şi să se întoarcă împreună acasă.