The Stand at Paxton County (2020)

Filmul The Stand at Paxton County (2020) online subtitrat spune povestea lui Jannei Connelly (Jacqueline Toboni), un medic din armată care este încă bântuită de amintirile ei de cand a servit în Afganistan. Când tatăl ei Dell (Michael O’Neill), are un atac de cord, Janna se întoarce acasă în județul Paxton, Dakota de Nord. Ceea ce descoperă este că, după ce a plecat de acasă, ferma a ajuns in stare proasta. Dell are cerut doar o mână de ajutor, de la un om aparent amabil pe nume Brock (Greg Perrow) și nu pare că Brock a făcut o treabă foarte bună.

Când șeriful Bostwick (Christopher McDonald) apare să facă o verificare a conformității la fermă, găsește o mulțime de probleme. Când se întoarce cu un veterinar cu suflet rece, pe nume Dr. Morel (Marwa Bernstein), Dell este informat că ferma lui este într-o asemenea stare proasta, încât șeriful îi poate lua animalele și, în esență, îl scoate pe Dell din afaceri!

Cum poate șeriful să scape de asta, se întreabă Janna in filmul online The Stand at Paxton County (2020). Dell explică că, cu ani în urmă, alegătorii statului au votat o propunere care ar fi dat forțelor de ordine dreptul de a confisca animalele unui crescător. Cu toate acestea, o grămadă de lobbyiști și activiști de stânga au mers înainte și au impus legea prin legislatura de stat! Acum, șeriful poate face aproape orice vrea și oricine încearcă să se ridice în favoarea drepturilor lor constituționale este supus hărțuirii și poate chiar omorului!

The Stand at Paxton County (2020) Online Subtitrat in Romana


Regia: Brett Hedlund
Actori: Jacqueline Toboni, Michael O’Neill, Tyler Jacob Moore
An: 2020
Gen: Thriller
IMDB: 6.2


The Stand at Paxton County (2020) Online Subtitrat


Trailer