The Spy Who Dumped Me (2018)

Audrey și Morgan sunt cele mai bune prietene care ajung fara sa isi dea seama, într-o conspirație internațională atunci când una dintre femei descoperă că prietenul care a parasit-o, era de fapt un spion.

În primele minute de deschidere, The Spy Who Dumped Me online subtitrat sare de la un schimb de focuri în Vilnius, Lituania, la o petrecere de zi de naștere în Los Angeles. Audrey (Mila Kunis) implineste 30 de ani, chiar după o despărțire bruscă – prin intermediul unui text; de catre un tip slab pe nume Drew (Justin Theroux), a cărui profesie era un secret pentru Audrey. Titlul acestei comedii plăcute; uneori jignitoare, violentă, regizat de Susanna Fogel (care a scris scenariul cu David Iserson), nu este decat slaba.

Dar Drew, apare din nou in California pentru o noua misiune și pentru a se explica lui Audrey. Spionajul nu este idea principala a filmului The Spy Who Dumped Me, dar nici romantismul nu este. Da, există urmăriri prin diverse capitale europene și un alt agent secret drăguț pentru Audrey; ce filtreaza cu ea odata ce Drew nu mai este in peisaj; dar plotul filmului The Spy Who Dumped Me online subtitrat in romana ce face ca ideea sa mearga este relatia ei cu cea mai buna prietena Morgan (Kate McKinnon).

The Spy Who Dumped Me (2018) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Spionul care mi-a dat papucii
Regia: Susanna Fogel
Actori: Mila Kunis, Justin Theroux, Kate McKinnon, Sam Heughan
An: 2018
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 6.0


The Spy Who Dumped Me (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review

The Spy Who Dumped Me răstoarnă tiparele filmelor de spionaj cu două eroine improbabile, întâmplări neverosimile dar poveste ancorată în realitate la care ajungi să râzi isteric – mai ales datorită talentului parodic al lui Kate McKinnon.

Antagonistul central e multă vreme ascuns publicului, dar giumbușlucurile protagonistelor și defilarea de personaje negative care mai de care mai ciudate ne distrag atenția și interesul de a afla cu cine au de-a face, de fapt, eroinele.

The Spy… începe ca un film cu spioni tratat cu toată seriozitatea, după care intră în acțiune protagonistele, iar tot ce fac ele e trăsnit, amuzant, ireverențios și, privit dinafara, foarte distractiv.

În lipsa gadgeturilor, a abordării unor subiecte grave ori a subtilității, The Spy… își joacă toate cărțile pe gaguri. Comedia pastișează locuri comune ale filmelor de acțiune dându-le o finalitate absurdă. Ce era grav și serios într-un film de ațiune – ca urmăririle cu motociclete și mașini ori o scenă complexă de luptă cu împușcături pentru recuperarea unei valize, are mereu inserat un factor ridicol, absurd, trăsnit care provoacă hohote de râs.

Eroinele sunt flegmatica Audrey (Mila Kunis), vânzătoare la supermarket, care își ocupă timpul liber jucând jocuri pe calculator, dar cu un simț al datoriei ce o aruncă în vâltoarea unor treburi de agenți CIA și colerica Morgan (Kate McKinnon, explozivă) actriţă aspirantă, care se aruncă în cele mai riscante situaţii. Cele două prietene se trezesc prinse în mijlocul unei conspirații internaționale, atunci când fostul iubit (Justin Theroux) al lui Audrey apare la ușa ei cu o echipă de asasini nemiloşi pe urmele sale.

Fanii serialului Ourlander îl vor sorbi din ochi pe chipeșul Sam Heughan, aici în rol de agent care încearcă să salveze situația.

Povestea le aruncă pe eroine din America în Europa, în efortul lor de a duce la capăt o misiune dată de iubitul lui Audrey cu limbă de moarte. Cele două femei ajung să cunoască lumea gangsterilor și – încet-încet – prin gustul muncii de agent sub acoperire.