The Spy Undercover Operation (2013)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

The Spy Undercover Operation (2013) film online subtitrat

Titlu original: Seu-pa-i
Regia: Directors: Lee Seung-Joon-I , Lee Seung-jun
Actori: Daniel Henney, Kyung-gu Sol, So-ri Moon, Chang-Seok Ko, Eun-woo Lee
Anul: 2013
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
Durata: 121 minute
IMDB: 6.3/10 din 240 voturi

Noi deschis pentru a vedea Chul-soo în Filipine realizarea o misiune de salvare pentru a salva marinari S coreene care au fost luate ostatici. Negocierea se desfășoară fără probleme … până Young-hee îl numește pe telefonul să țipe la el să vină acasă la sărbătoare ziua de nastere 70 de ani mamei sale. Băieții răi nu sunt amuzat când atenția lui oscilat, și lucrurile încep să degenereze de acolo. Pe tot parcursul trage-out, Young-hee poate fi auzit strigând la Chul-soo pentru a termina “întâlnire” sa și lansare acasă fund … ea chiar îl acuză de a ascunde într-un joc arcade pentru a evita colectarea de familie, deoarece ea aude “sunete de focuri de armă de la mașinile de joc”. The Spy Undercover Operation: Desigur, ea nu își dă seama că este adevarata afacere.

Și, desigur, Chul-soo este oribil târziu pentru bash ziua de nastere a mamei sale. Poor Young-hee are de suferit mama-in-lege sa remarci snide că, chiar dacă ea este cel mai mare legea fiica-in-, ea are ultimul loc în gospodărie … pentru că ea este fără copii. Și draga mama-in-lege continuă să scuzați toate celelalte ei (mai mic)-fiică în-legi de pregătire al partidului cos de care au nevoie pentru a avea grijă de copiii lor și / sau sunt gravidă. Young-hee sulks că soțul ei nu este chiar acasă cele mai multe zile … cum în lume nu poate ea ramane insarcinata pe cont propriu?

The Spy Undercover Operation doua zi, vom vedea Young-hee glisarea Chul-soo la clinica de fertilitate pentru un check-up. În timp ce Chul-soo este trimis departe pentru colectarea probei de spermă și (ahem) sa te bucuri de ajutorul vizual care însoțește procesul, un agent (îmbrăcat ca un Yakult băuturi de sănătate doamnă) dat buzna și a schimbat cu forța banda. Noul (și mai puțin interesant) videoclipul este pentru un loc de muncă nou: el si Jin sunt pentru a asigura defaction unui N-coreean, Baek Seol-hee, The Spy Undercover Operation, (fiica unui fizician nuclear recent ucis), care este acum în a avut loc în Bangkok de soldați N coreene. Desigur, The Spy Undercover Operation, Young-hee este mai mică decât încântat când Chul-soo își cere scuze și papură off pentru un alt “întâlnirile” lui.

În acest moment, ne sunt introduse pentru Ryan – care lucrează pentru un grup terorist umbrite (AJ Group), care este condus de un producător de arme, al cărui unic obiectiv este de a se amestecă până animozitate între N și S Coreea, astfel încât să poată beneficia de AJ vinde arme pentru ambele țări. Tatăl Seol-Yee lui, în disperare, a semnat un acord de a vinde focos nuclear N-coreean pentru a le. Cu toate acestea, odată ce a pus numele pe linia punctată, a fost ucis. Cunoștințele necesare pentru a opera racheta revine Seol-hee. Astfel, AJ Group trimis Ryan să-l răpească Seol-hee. În timp ce flipping prin dosarul, Ryan acordă o atenție deosebită pe un pic de Chul-soo și soția sa.

The Spy Undercover Operation aeroport, Young-hee se plânge de colegii ei stewardesă despre ea “bun de nimic” soț, și nu observă un băiețel în fața ei. Următor știm, ea împiedicat și este în brațele lui Ryan – a la aripile cu stilul de vânt – și este atracție instant (din partea ei). Ryan continuă să acorde o atenție deosebită ei la bordul zborului lor Bangkok, și mai târziu “co-întâmplător” întrunește în timp ce ea este turneu temple. În mod ironic, Chul-soo vede, de asemenea, soția lui (cu Ryan), la temple. El cheamă mobil ei și întreabă dacă ea a fost de a Thailanda. Ea snappishly spune desigur că are – că e stewardesă – și închide telefonul.