The Spearhead Effect (2017)

The Spearhead Effect (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Brandon Moore, Caleb Alexander Smith
Actori: Darlene Vogel, Alex McArthur, Tara Brown
2017
Gen: Thriller
IMDB: 5.7


Se lucreaza la subtitrare!

<6OoossKM7jA/The.Spearh" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis The Spearhead Effect

Pentru întinderi lungi ale efectului Spearhead Effect, te afli în așteptare pentru ca emoțiile să înceapă. Nu este faptul că acest thriller indie este plictisitor per se; temele narative provocatoare și temele interesante explorate în film sunt, în cea mai mare parte, foarte bine tratate. Pentru un film proclamat a fi un thriller, totuși, nu sunt prea multe emoții de observat. Seriile sporadice de violență și un mesaj tematic puternic, țesute de-a lungul timpului, fac din acesta un film inteligent scris de Indie, dar lipsit de finețe și poloneză, afectat de o acțiune mediocră și o lipsă frustrantă de caracterizare.

Povestea urmează lui Jake (Rane Johnson), o senzație de internet care devine mare online după expunerea corupției în rândul poliției americane. După ce a apărut pe un talk-show american popular, Jake primește amenințări anonime la casa lui și decide să rămână cu prietenul său Daniel (Leif Steinert) până când amenințările mor. Odată ajuns acolo, el se învârte involuntar înfundat în lumea subterană a justiției penale. Nu există prea multe în ceea ce privește caracterizarea, deși și în afară de mici crize ale istoriei lui Jake, niciunul dintre personaje nu este explorat în niciun detaliu real, dincolo de gândurile lor inițiale, pe o singură întrebare care conduce filmul.

În cazul în care efectul de vârf de vârf prosperă este atunci când el explorează ramificațiile și consecințele de a lua legea în mâinile tale. Ultimile 30 de minute sunt excelente pentru acest lucru. Si reușesc să aducă totul în perspectivă într-un final foarte bine lucrat. Până în acest moment, efectul Spearhead Effect suferă de un ritm dureros de lent exacerbat. De fotografii lungi frecvente și de o lipsă distinctă de muzică în timpul unor scene grele de dialog.