The Son – El Hijo (2019)

Un pictor de 50 de ani numit Lorenzo din filmul The Son – El Hijo (2019) online subtitrat decide să-și reconstruiască viața după vremuri grele. Îngrijorat de fiul pe care îl va avea cu noua sa soție, în timpul sarcinii, începe să aibă un anumit comportament obsesiv și rău intenționat, ceea ce face ca relația dintre ei să fie atât de tensionată. Odată cu nașterea copilului, relația atinge noi nivele de ostilitate periculoasă și anumite comportamente nesănătoase, care duc cuplul intr-o situație extrem de instabilă, de unde nu se pot întoarce.

The Son - El Hijo (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Sebastián Schindel
Actori: Joaquín Furriel, Martina Gusman, Luciano Cáceres
An: 2019
Gen: Thriller
IMDB: 6.2


The Son – El Hijo (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review The Son – El Hijo (2019)

Sosind pe Netflix astăzi, 26 iunie, scenariul deliberat de ambiguu al The Son – El Hijo a fost adaptat de Leonel D’Agostino din romanul lui Guillermo Martínez; este o poveste deliberat de nesemnificativă, plină de simbolism și de observații sociale tribună, dintre care nici una nu se deosebește de o experiență generală pe care filmul pare să o gândească.

Dar perspectiva sa unică asupra bărbaților oferă o înclinare destul de răcoritoare asupra dramei părinților jucate, recunoscând că problemele legate de căsătorie și de părinți sunt doar formele în care oamenii se află într-un dezavantaj neloial.

Arhitectura narativă a 2019 subtitrate in romana este recunoscută; anxietatea privind nașterea și creșterea unui copil a fost un subiect cinematografic, într-adevăr, pentru totdeauna, dar mai ales de la clasicul film al lui Rosa Polarski din 1968, Roman Polanski, oricât de inconfortabil ar fi că moștenirile artistice și personale ale lui Polanski sunt ambele definite de copii.

The Son – El Hijo nu este la fel de înrădăcinat în alegorie ca ceva asemănător cu o mamă îngrozitoare a lui Darren Aronofsky! sau ca explorare profundă a temei, așa cum este clasicul australian Jennifer Kent, clasicul Babadook, dar funcționează în cadrul aceluiași cadru. De asemenea, este efectiv ciudat și intrigant pentru cât timp durează.

Problema este că The Son – El Hijo nu te lasă cu nimic substanțial pentru a mesteca după ce se termină. Există câteva idei bune și temele provocatoare, iar performanțele de lider dau un grad de frică și confuzie credibilă, dar în cele din urmă este un film subțire care funcționează destul de bine în acest moment pentru a distrage atenția de cât de puțin are o impresie pe termen lung.