The Solutrean – Alpha (2017)

The Solutrean – Alpha (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Albert Hughes
Actori: Leonor Varela, Kodi Smit-McPhee, Natassia Malthe
An: 2017
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: n/a


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Solutrean – Alpha

Cu o posibilă dată de lansare a lui Albert Hughes, pe data de 15 septembrie, “The Solutrean” se apropie de sfârșitul verii / începutul toamnei planurile sunt încă în flux în Hollywood – merită o pauză pentru a reflecta asupra contextului istoric sau mai degrabă preistoric al unui film care promite să combine Solitudinea rece a lui The Revenant cu antichitatea misterioasă a Peșterii Forțelor uitate ale lui Werner Herzog și un titlu propus ca provocator ca oricare altul de la Comancheria (pe care CBS Films a dat-o în cele din urmă în favoarea Iadului sau apei înalte, temându-se, Originalul a sunat ca “ceva ce ați putea prinde”).

Indiferent dacă titlul lui Hughes va rămâne, depinde de Sony Pictures și de Studio 8 lui Jeff Robinov, care încă nu au lansat o remorcă oficială. În mod clar, comercianții se luptă cu complicațiile unui film care îi găsește pe Kodi Smit-McPhee, tânărul său star, luptând pentru supraviețuire în compania unui câine sălbatic, în urma unei călătorii de vânătoare a răul. Toate acestea se întâmplă la o vârstă de gheață, probabil acum 20 000 de ani. Și Smit-McPhee portretizează un Solutrean – ceea ce este?

Cel mai important pentru Sony și telespectatori, Solutreans au fost de fapt noi, homo sapiens și nu relații apropiate, cum ar fi Neanderthals (homo neanderthalensis sau uneori homo sapiens neaderthalensis), care se pare că au plecat cu cel puțin 20.000 de ani înainte de deschiderea filmului. Pur și simplu, aceștia sunt oamenii moderni blocați într-o lume amenințătoare, pre-modernă.


Trailer The Solutrean – Alpha