The Sin Seer (2015)

The Sin Seer (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Paul D. Hannah
Scenariu: Paul D. Hannah
Actori: Isaiah Washington, Lisa Arrindell Anderson, Salli Richardson-Whitfield
Anul: 2015
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 5.0

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Venind de pe retur sa bine primit la “Anatomia lui Grey” și de carieră mai bune comentarii pentru-“Blue Caprice” Isaiah Washington a semnat sa joace in suspans thriller Overflow Entertainment “The Sin Seer” TheWrap a învățat. Distributia include, de asemenea Lisa Arrindell Anderson (“Family Reunion Madea lui”), Michael Ironside (“Vegas”) și C. Thomas Howell (“Criminal Minds”).

“The Sin Seer” urmează o femeie cu abilitatea de a vedea în sufletele oamenilor, citi gândurile și să detecteze minciuni. Ea folosește aceste daruri pentru a rezolva crime și alte mistere, aducând închidere în cazul în care nu a fost nimeni. Când cel mai recent caz ei isi deschide portile pentru ei trecut și care a noul ei partener (Washington), chiar ea nu poate vedea ceea ce se află înainte.

Paul D. Hannah a scris și va regiza “The Sin Seer”, pe care el, de asemenea, producătoare de, împreună cu Angela alb prin Overflow lui Entertainment banner. Producția începe în cursul acestei luni în Wilmington, Carolina de Nord. “The Sin Seer” găsește Washington colaborand don nou cu Anderson aproape 20 de ani, deoarece acestea a jucat împreună în Spike Lee lui “Clockers.”

Dupa o pauza șapte ani, Washington a făcut recent o revenire triumfala la ABC serialul “Anatomia lui Grey”, în care a reluat rolul lui Dr. Preston Burke. Washington a câștigat comentarii favorabile pentru portretizarea lui Beltway lunetist John Allen Muhammad, în “Blue Caprice”, și el, de asemenea, setat pentru a juca și executive a produce un alt film indie despre o,-hapsân titlu poveste infricosator – “Decizie de joc Timpul”, care exploreaza pericol de lovituri din fotbal. Washington recent a jucat alături de Yolonda Ross în drama lui John Sayles “Du-te pentru Sisters” și el va fi văzut în curând alături de Kate Beckinsale și Nick Nolte în drama sala de judecata “Procesele de Cate McCall in filme online The Sin Seer.