The Silent War (2012)

The Silent War (2012) Film Online Subtitrat

Titlu original: Ting feng zhe
Regia: Felix Chong , Alan Mak
Actori: Xun Zhou, Tony Chiu Wai Leung, Mavis Fan, Yong Dong, Xuebing Wang, Henry Fong
Anul: 2012
Gen: Thriller, Drama, Crima
Durata: 120 minute
IMDB: 6.1

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Tony Leung face orb lucru pentru a treia oară în Alan Mak și Felix Chong thriller de spionaj Războiul silențios, bazat pe populara roman “Complotul împotriva” al scriitorului Mai Jia. două rotații anterioare Leung cu deficiențe de vedere au fost în Wong Jing formulă Blind Romantism și sunet fanteziste Joe Ma culori, atât de tăcut război pare în mod automat mai interesant. Cu toate acestea, așteptările mărite ar trebui să fie temperat in The Silent War. In ciuda faptului ca aproximativ spioni și subterfugiu, Silent War este doar marginal palpitant, cu un concept detașat și câteva faze fixe activi. Nu este toate negativele; poveste are un personaj interesant dinamică și o mare romantic set-up, și Zhou Xun este foarte bun ca principal feminin. Tăcut război nu se ridică la nivelul așteptărilor imediate, dar nu oferă suficient ca divertisment cufundata. Hei, ele nu pot fi toți clasice.

Este 1949 și investigator principal Zhang Xue-Ning (Zhou Xun) se alătură 701, o unitate de guvern însărcinat cu oprirea unei “inamic invizibil”. Xue-Ning nu reușește să recruteze piane remarcat Luo San-Er (Pal Sin) la 701, dar ea se termină până a găsi pe cineva mai bine: asistent orb Luo San-Er Bing (Tony Leung Chiu Wai), ce are urechi, care ar face un câine gelos. Bing nu are nevoie de o trestie de zahăr și este capabil să se deplaseze prin spații de “ascultarea” lor in filmul The Silent War. El poate discerne, de asemenea, o gamă mai largă de frecvențe decât în ​​mod normal, și minut poate chiar separat sunete de gălăgia răcnește. Bing este, în principiu Daredevil Marvel Comics ‘de lucru pentru Armata de Eliberare a Poporului, iar în curând elaborat în 701 pentru a găsi frecvențe radio, ascunse inamice folosite pentru a transmite codul Morse. Cu urechile sale super, Bing găsește frecvențele de repede, ceea ce face din el un erou China instantanee. Cu toate acestea, Bing are grijă mai puțin pentru eroism decât el pentru atenția Xue-Ning. El pini ardoare handler său de spionaj, dar ea rămâne rece la atenția lui.

Bing se imprieteneste destul de Codebreaker Shen Jing (Mavis Fan), în timp Xue-Ning ceasuri de pe margine. Dar o atractie reciproca persista între Bing și Xue-Ning in The Silent War. Cu siguranță pasiunea lor comună va aparea ca activitatea lor de spionaj devine mai tensionată și trădătoare? Ne pare rău, nu e povestea Silent War, ceea ce este trist pentru că această dragoste ascunsă poate fi subplot Cel mai rasunator al filmului The Silent War, și Zhou Xun și Tony Leung aduce, fiecare în felul lor. Leung se transformă într-un spectacol ludic, dacă discordant stea; Bing este cunoașterea și snarky dar, de asemenea, loial si sensibil, și afecțiunea pentru Xue-Ning iese în accese drăguț de supărarea lovelorn. Intre timp, Xue-Ning pot ascunde doar sentimentele ei, și Zhou devine peste dorul personajului ei cu expresii fără cuvinte și priviri conflictuale, care ar putea transporta filme întregi. sentimentele reprimate, spioni ocolite, potențiali triunghiuri dragoste sau dreptunghiulară – nu e suficient aici pentru un thriller romantic pocnituri sau cel puțin o versiune mai ușor mai sexy Lust, Caution.

Impas. Realizatorii filmului The Silent War ucide în continuare tensiune romantica cu un al doilea eveniment de act, demisionând narațiunea la fiori de spionaj supraveghere. Povestea rămâne interesantă, așa cum Bing trebuie dihori cinci spionii inamici în Shanghai, cu o IDed ca o brânză mare numit “Chungking.” Xue-Ning din The Silent War, este însărcinată cu efectiv de lucru pe teren, dar spionaj ei implică cea mai mare parte de joc Mahjong cu candidații Chungking suspectate . Unul puternic complot poftă de mâncare mai târziu, filmul este înapoi la tensiunea centrată radio, cu Bing frenetic asculta statice pentru a găsi băieții răi. Această tensiune-prin-interceptarea este uneori de divertisment – filmul are distracție cu ideea ridicolă că Bing poate discerne, de fapt caracterul cuiva și personalitatea prin ascultarea le transmite alfabetul Morse – dar nu este de ajuns pentru a susține o dramă spion de două ore de la deschidere la punct culminant. Multe subplots tachinat (adulter, trădători în 701) sunt evitate, eventual, pentru că aceasta este un filme online The Silent War despre spioni PLA loiali, și prezentându-ca punct de vedere moral dubioase sau corupte ar fi probabil inacceptabil de către SARFT.