The Shelter (2015)

The Shelter (2015) Film Online Subtitrat


Regia: John Fallon
Actori: Michael Paré, Lauren Alexandra, Rachel G. Whittle
An: 2015
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 3.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Shelter

Adăpostului este caracteristica de debut al scriitorului, producator, actor si regizor John Fallon. Este o dramă psihologică și spirituală cu o groază de demaraj dedesubt pentru o bună măsură.

Aș spune că este genul de film care explorează genul de teme care s-ar obține făcute doar în mod independent, și eu spun că un mare compliment. Este unul dintre multele motive pentru care mă bucur, ca un proprietar de site si referent film, am lua pentru a vedea filme independente: pentru idei.

Ea stele Michael Paré, care a fost obținînd o cantitate incredibilă de laudă pentru performanța sa, și pe bună dreptate. Este genul de performanță emoționantă, captivantă, variată și puternic, care nu numai că respiră fiecare scîrțîit vieții în scenariu și premisa, dar, de asemenea, păstrează un public lipit de scaunul lor, incapabil să se uite departe. Lucru bun pentru că prea Paréis pe ecran tot timpul și, pentru cea mai mare parte, el este singur.

Povestea se învârte în jurul Paré ca Thomas Jacob. E o bea, fuma și de înșurubare, în jos pe hobo lui noroc cu saci gemene de vinovăție și de auto-dezgust. Se afișează într-un oraș anonim el troienele din loc în loc pe măsură ce învățăm încet resturi de la povestea tragică din spate. În cele din urmă el vânturi de până la o, casă abandonată nouă, alb, steril, straniu oraș. Odată ce intră, el este incapabil să plece și suferă o noapte lungă de suflet provocator obsedante, viziuni și vise. În timp ce un pic mai lent și cu siguranță, în locuri frustrant de criptică, filmul excelează prin performanțele de plumb, direcția, cinematografia și scorul. Fotografia sale luxuriante, clare (de Bobby Holbrook).