The Sex Addict (2017)


The Sex Addict (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Amir Mo
Actori: Amir Mo, Ken Davitian, Horatio Sanz
An: 2017
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 2.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Sex Addict

Este un film incredibil de simplist, dar în același timp este și cea mai mare forță. Nu este prea multă poveste și filmul pare a fi în mare parte ab-libbed. Dar acest lucru poate fi un lucru minunat atunci când aveți actori capabili implicați în proiectele dvs. Amir Mo este un astfel de actor. El face foarte repede glume la stânga și la dreapta și co-stelele sale merg de multe ori foarte bine cu ei. Rezultă în momente destul de absurde, dar hilar, uneori, și este greu să nu te bucuri sau să-ți placă acest film pentru ceea ce este.

E foarte reușit la ceea ce încearcă să facă. Este împușcat într-un stil mockumentar, care chiar adaugă distracția. Nu că este vreodată un mockumentar foarte convingător sau realist, dar mă îndoiesc că aceasta este direcția la care au fost implicați persoanele implicate. Doar o grămadă de fete și băieți care se distrează făcând un film, fără a-și stabili prea multe limite pentru ei înșiși. Încă mai urmează un scenariu și o poveste, dar în mare parte este secundar filmului și într-adevăr nu prea contează prea mult pentru el.

Totuși filmul merge puțin peste bord în momente când încearcă să-și urmeze prea mult povestea. Este doar un pic cam ridicol de momente si cred cu siguranta ca este prea mult peste partea de sus cu ea in parti, in special in a doua jumatate. Prima jumătate a filmului este cu siguranță o jumătate mai bună și mai distractivă a filmului. Nu spun ca filmul devine vreodata teribil, dar din pacate nici nu este cel mai consistent.