The Sector (2016)

The Sector (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Josh Ridgway
Actori: Eric Roberts, Lance Henriksen, John Wesley Shipp
An: 2016
Gen: SF
IMDB: 3.1


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Sector

Într-o lume distopica, un vânător de recompense stabilește sa captureze o bandă de proscriși nemilosi care au răpit un tată și o fiica importantă.

Am crescut iubitoare tot felul de filme. lucru meu preferat de a face ca un copil a fost naviga prin magazin culoarele video și de închiriat cele mai mari filme de succes și pentru a coincide cu un film Tom Cruise sau oricare ar fi fost fierbinte la timp, aș închiria, de asemenea, un film independent, mai puțin cunoscut faptul că a avut o acoperire rece sau un actor sau actriță am recunoscut. În cazul în care magazinele video erau încă în jur, m-aș fi luat acest film pe opera de artă și au aruncat singuri. Se taie în 2016 și lucrurile s-au schimbat, filmele s-au schimbat precum și modul în care acestea sunt realizate.

Una dintre cele mai mari probleme de astăzi este oricine cu o conexiune la internet poate scrie o recenzie de orice film, în orice moment (la fel ca și eu fac chiar acum). Cei mai mulți oameni care scriu comentarii sunt cei care urasc si nu cred în a fi “curajos cibernetic” și doar defăimarea munca cuiva. În acest sens, trebuie să nu sunt de acord cu respect de revizuire utilizatorul de mai sus a acestui film. Sigur că e mega buget redus, sigur că are probleme de ea, dar sincer nu m-am plictisit și tot timpul am tot gândesc cât de mult mi-a amintit de recent film Wesley Snipes “Gallowwalker” pe care tocmai l-am urmărit. Că filmul a avut, probabil, de cinci ori bugetul acestui film a făcut și a fost mai rău (OMI).


Trailer The Sector


Bounty hunter

Un vânător de recompense (uneori numit un ucigaș de recompense) este o persoană care capturează fugari și criminali pentru o recompensă monetară (recompense). Această ocupație, văzută aproape exclusiv în Statele Unite, este, de asemenea, cunoscut sub numele de agent de executare cauțiune, agent cauțiune, un agent de recuperare, agent de recuperare cauțiune, sau un agent de recuperare fugar. În timp ce punct de vedere istoric au existat în multe părți ale lumii, agenții de obligațiuni pe cauțiune se găsesc aproape exclusiv în Statele Unite și Filipine fostul său Commonwealth-ului, deoarece practica este ilegală în conformitate cu legile din majoritatea celorlalte țări.

Când este dat cauțiune, principalul este considerat ca fiind livrat în custodia cauțiuni sale. Domeniul lor este o continuare a detenției inițiale. De fiecare dată când aleg să facă acest lucru, ei pot să-l confiște și să-l livreze până la descărcarea lui; și în cazul în care nu se poate face dintr-o dată, ei pot să-l închidă până când se poate face. Ele își pot exercita drepturile personal sau de către agentul. L-ar putea urmări într-un alt stat; l poate aresta pe Sabat; și, dacă este necesar, se poate rupe și să intre în casa lui în acest scop. Sechestrul nu este făcută în virtutea un proces echitabil. Este nevoie de nici unul. Este comparată cu arestarea de către șeriful unui prizonier evadat.