The Secret Scripture (2016)

The Secret Scripture (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jim Sheridan
Actori: Rooney Mara, Aidan Turner, Theo James
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Secret Scripture

Producția irlandeză în regia lui Jim Sheridan, prezintă povestea lui Roseanne McNulty (Vanessa Redgrave/Rooney Mara), o femeie frumoasă și vibrantă în tinerețe, care își petrece cea mai mare parte a vieții închisă într-un spital de boli mintale din Irlanda rurală, de atât de mult timp încât nimeni nu își mai amintește motivul pentru care a fost internată. Se pare că există însă un jurnal secret, capabil să dezlege misterele acestei povești.

Vanessa Redgrave și Rooney Mara interpretează versiuni mai vechi și mai tinere ale Rose Clear, o femeie neavizată și lipsită de minte în cel de-al doilea război mondial, Irlanda. Filmul se bazează pe romanul cu același nume.

Actul în film este frumos. Regizorul Jim Sheridan a numit VR o legendă în introducerea sa în film și mulțimea ia dat un pic de O la final. Mara face treaba incredibilă de potrivire a batei ei. Theo James (pe care l-am văzut vreodată în seria Divergentă mai rău-de-minute) este chiar terifiant ca preotul care devine obsedat de Rose. Fotografia și direcția sunt de asemenea de prim rang și profită din plin de frumusețea naturală a Irlandei.