The Seagull (2018)

The Seagull online subtitrat se concentreaza asupra conflictelor romantice si artistice dintre actrita Irina Arkadina. A carei glorie a apus, tanara ingenua Nina Zarechnaya, faimosul scriitor Boris Trigorin, iubitul Irinei, si dramaturgul Konstantin Treplyov, fiul Irinei care este indragostit de Nina.

In Noua Anglie rurala, dorinta nesabuita provoaca dezastru in weekendul Zilei Memoriale, pe masura ce o familie se confrunta cu natura volatila si fragila a iubirii. Pe timpul verii, Irina Arkidana isi viziteaza fratele si fiul; care locuiesc pe meleaguri linistite, intr-un sat.

Intr-una dintre ocazii, ea vine impreuna cu Trigorin, un scriitor de succes, de care Nina; o fata libera si inocenta de pe o proprietate invecinata, se indragosteste cu usurinta. In timp ce pasiunea lui Trigorin se risipeste usor si o respinge pe Nina, in acelasi mod actrita si-a indepartat fiul de-a lungul vietii, prin propria atitudine. Victimele sunt distruse.

The Seagull  este o poveste sfasietoare, evidentiind consecintele tragice ale narcisismului, in special asupra visurilor tinere si a iubirii romantice.


Regia: Michael Mayer
Actori: Saoirse Ronan, Elisabeth Moss, Annette Bening
An: 2018
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 5.8/a>


The Seagull (2018) Online Subtitrat


Trailer