The Scorpion King: The Lost Throne (2015)

Cand este tradat de un prieten de incredere, Mathayus din The Scorpion King: The Lost Throne online subtitrat, trebuie sa-si foloseasca toata forta si viclenia. Pentru a pacali un adversar formidabil, care nu se va opri de la nimic pentru a debloca o putere suprema straveche.

Odata cu fiecare film nou, franciza ”The Mummy” din care provine personajul Regele Scorpion a cazut tot mai jos. Amestecand ridicol istoria cu mitologia si obtinand incasari tot mai mici. Nici nu e de mirare pentru ca personajul Regele Scorpion (care ar fi trait prin anii 3000 i.e.n., dupa cum reiese din ”Mumia revine”) a strabatut mileniile. Precum ”nemuritorul” Connor MacLeod, ajungand prin vremea grecilor si romanilor si, in acest film, chiar pana in Evul Mediu.

Fara a se afirma explicit perioada istorica a actiunii, Regele Scorpion este aruncat in mijlocul conflictelor medievale. Asemanatoare cu cele din legenda regelui Arthur in cautarea unui artefact mitologic care ar permite unui rege nordic sa dobandeasca puteri magice. Urmeaza o expeditie prin teritorii periculoase populate de tarani ignoranti, un trib de pigmei si chiar de un dragon metalic.


Titlu Romania: Regele Scorpion: Lupta pentru putere
Alt titlu: The Scorpion King 4, Regele Scorpion 4
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Regia: Mike Elliott
Actori: Royce Gracie, Esmé Bianco, Michael Biehn
IMDB: 4.2


The Scorpion King: The Lost Throne (2015) Online Subtitrat