The Scorpion King: Book of Souls (2018)

Regele Scorpion din filmul The Scorpion King: Book of Souls online subtitrat se alatura unui razboinic de sex feminin pe nume Tala, care este sora regelui Nubian. Impreuna cauta o relicva legendara cunoscuta sub numele de Cartea sufletelor; care le va permite sa puna capat unui razboinic rau.

Ceea ce ma ucide este ca aceasta serie ar fi putut fi o serie buna, semi-decenta a miturilor Conan. Aveti tot de ce este nevoie si aceste secvente mai tarzii nu au nici o ramasita de lucruri egiptene. Cu nici vreo legatura intre ele (costumele sunt mai mult ca un film post-apocaliptic, decat vechiul egiptean).

Scenariul filmului The Scorpion King: Book of Souls online subtitrat, pentru a incepe cu el, este pachetul dvs. obisnuit de cliseuri si lipsa de inventivitate. Naratiunea din deschidere ne spune despre forjarea Fangului, care se pare ca s-a intamplat atat in Iad; cat si in lumea interlopa, pentru ca cine stie cu adevarat diferenta, nu? Putin mai tarziu, in timpul urmatoarei naratiuni de expozitie, ne-a prezentat regelui Scorpion ca pe cineva care a iesit din nicaieri, o parte dintr-o poveste care s-a intamplat aparent inaintea evenimentelor, dar are cateva ramificatii aici.


Titlu Romania: Regele Scorpion: Cartea sufletelor
Regia: Don Michael Paul
Actori: Zach McGowan, Nathan Jones, Peter Mensah
An: 2018
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 4.7


The Scorpion King: Book of Souls (2018) Online Subtitrat


Trailer