The Scopia Effect (2014)


The Scopia Effect (2014) film online subtitrat

Regia: Christopher Butler
Actori: Joanna Ignaczewska, Louis Labovitch, Akira Koieyama
Anul: 2014
Gen: Groaza, SF, Thriller
Durata: 130 minute
IMDB: 4.4/10 din 379 voturi

<-6m5IL6WBu0/The.scopia.effect.2014.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

E un gând liniștitor spatele reîncarnare, nu-i așa? Cred că e ideea că nu vom muri cu adevărat. Tocmai am păstra reapare lungul timpului ca persoane diferite, interactiunea cu alte persoane care sunt potential trec prin acelasi lucru. Și totuși, nici unul dintre noi într-adevăr știu. E doar o parte din misterul cosmosului. Gândiți-vă la acest lucru: acum, ca ai citit acest lucru pe telefonul sau tableta de lux evitarea contactului cu ochii, ca toată lumea în tren – nu pretind nu ești, tu persoana nesociabil – ai putea fi așezat alături de cineva cu care te a avut o aventură intimă și pasionat în timpul perioadei de renaștere, sau ar fi putut fi mai întunecată inamicul în Japonia feudală. Indiferent ce se întâmplă, vom obține toate o altă șansă cu un alt set de reguli. Reîncarnarea este de fapt o pătură de securitate care spune că sunt interconectate și viața nu este nimic de-ți fie frică in “The Scopia Effect”.

Groaza Britanic, The Scopia Effect pe benzi din pătură de securitate, vă lovituri la pământ, vă spune viața este medie și crud, se întâmplă lucruri rele oamenilor buni, aceasta sa întâmplat de-a lungul istoriei, și niciodată nu se va sfârși, așa că opri din plâns tine copil!

Joanna Ignaczewska joacă Basia; un ex-pat polonez care lucrează în Londra. Are prieteni buni la locul de muncă, ea iubește slujba ei și ea nu un pic de jazzercise pe partea de la o menține sănătoși. E, de asemenea, sub tratament intens va pentru a ajuta la depășirea moartea mamei ei, atunci când ea a fost foarte tânără. Când medicul ei sugerează o doză de terapie de regresie pentru a sari într-adevăr că obstacol mama moartă, Basia este fericit pentru a merge de-a lungul. Cu toate acestea, acest lucru nu ar fi mult de un film “The Scopia Effect” în cazul în care totul a mers ca pe roate. Și astfel, după o sesiune deosebit de intens de hipnoterapie care vede Basia țipând și retrăind moartea mamei sale, totul începe să meargă foarte greșit. Basia pare să aibă un număr de vieți trecute și ei încep să sângereze în existența ei de zi cu zi.