The Russian Revolution (2017)

The Russian Revolution (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Cal Seville
Actori: Jonathan Kydd, V.I. Lenin, Helen Rappaport
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Russian Revolution

Începând cu anul 1881, acest scurt documentar cuprinzător descrie căderea dinastiei Romanov și evoluția familiei lui Lenin Ulyanov, de la actele teroriste și suspendarea ulterioară a fratelui său la foamea sa pentru o revoluție.

Timpul de funcționare este o prezentare foarte bună a evenimentelor. Ar fi nevoie de câteva ore pentru a da o explicație profundă tuturor evenimentelor. Așa că o dau 8, pierde doar importanța armelor albe și a eșecurilor intervențiilor occidentale în timpul războiului civil. Apoi, nu reușește să demonstreze conflictul internațional între revoluționarii înșiși.

În loc să înceapă la sfârșitul secolului, documentarul a început în 1881, cu domnia Țarului Alexandru al II-lea. Ea a explicat cum asasinarea lui Alexandru al II-lea a condus la politicile autocratice severe ale lui Alexandru al III-lea și la modul în care demisia timpurie a lui Alexandru III a condus la greșelile îngrozitoare și la surzenia generală a tonului lui Nicolae al II-lea.

Și unul dintre lucrurile pe care le apreciez în legătură cu acest documentar este că el este critic deschis față de Nicholas al II-lea. Atât de des în istorie, textele și filmele Nicholas al II-lea sunt tratate cu mănuși de copil. Ca și cum ar fi fost detronat nedrept de o populație comunistă rea. * Nu în acest film. Acest documentar menționează greșelile făcute de Nicholas. Care au dus la faptul că poporul său era nemulțumit de el, în loc să pună vina în întregime pe bolșevici.

De asemenea, este frumos să vedem cum s-au împletit viețile a doi lideri opuși pentru a crea consecințele explozive din 1917. O mare parte a politicilor comuniste ale lui Lenin a rezultat din influența fratelui său mai mare, Sasha. Sasha a fost ulterior executat pentru trădare de către țarul Nicolae.