The Royals (2015)

The Royals (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Mark Schwahn
Actori: Joan Collins, Elizabeth Hurley, William Moseley
An: 2015
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Royals (2015) SEZONUL 4 Online Subtitrat:

S04E01:

S04E02:

S04E03:

S04E04:

S04E05:

S04E06:

S04E07:

S04E08:

S04E09:

S04E10:


Review The Royals (2015)

Postul de televiziune E! îşi încearcă puterile cu producţia de seriale, iar primul lansat este The Royals online subtitrat, o incursiune în sânul unei familii regale britanice fictive. Elizabeth Hurley o interpretează pe manipulatoarea regină Helena în acest Berverly Hills 90210 cu capete încoronate, iar rezultatul, deşi ciudat de inegal, îi poate captiva pe cei curioşi cu privire la tumultoasa viaţă a unei familii regale.

Hurley este fără îndoială cel mai cunoscut nume de pe afişul serialului lansat pe 15 martie şi cu un al doilea sezon aprobat încă dinainte de premieră. Regina Helena este şi unul dintre cele mai colorate personaje ale acestei drame de familie ale cărei dialoguri seamănă uneori cu cele din serialele americane cu liceeni. Un eveniment tragic petrecut în familia regală îi scoate pe toţi membrii din făgaşul vieţilor lor aflate şi aşa în lumina reflectoarelor; aducând pe ecran un melanj de soap opera; film politic şi film cu adolescenţi.

William Moseley; cunoscut din filmele Cronicile din Narnia; este prinţul Liam; student rebel şi carismatic. Fiind al doilea moştenitor al tronului; Liam are parte numai de privilegiile statutului său; dar nu şi de responsabilităţile lui. Totul se schimbă când fratele său mai mare; Richard; moare în urma unui accident: pe lângă pierderea celui mai bun prieten al său; evenimentul îl transformă pe Liam în moştenitor al tronului; iar tânărul face faţă cum poate noii situaţii.

Un plus al serialului este melanjul de dramă şi comedie. În ciuda subiectului tragic al primului episod; The Royals nu ezită să schimbe tonul; aducând în atenţie personaje pitoreşti şi contrastul comic dintre ceea ce aşteptăm de la un membru al familiei regale şi neaşteptatele activităţi ale acestuia.