The Royal House of Windsor (2017)

The Royal House of Windsor (2017) Serial Online Subtitrat


Regia:
Actori:
An: 2017
Gen: Seriale Online, Istorice
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Royal House of Windsor SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:


Sinopsis The Royal House of Windsor

Bazându-se pe informații noi, acest serial urmărește supraviețuirea familiei regale britanice în ultimul veac, marcat de lupte pentru putere, politică și multe altele.

Oh, cum mi-am luat speranțele. Am confundat titlul casei de noapte a Casei Regale din Windsor (Channel 4) pentru o nouă serie de The Windsors, ultimul sitcom de anul trecut, despre regalii care caricaturiază-i exact așa cum v-ați aștepta să fie – memoria lui Prince Harry chemându-i pe sora lui în drept “Puppah” încă mă face să râd de piciorul meu.

În schimb, am primit un alt documentar cu privire la sportivii preferați ai erminei, despre care Canalul 4, o dată radical, pare atât de inexplicabil. În fiecare an, pare să fi fost încredințat în jur de 80 de ore de istorici care ne-au adus din nou prin acele greșeli ale lui George V până în 1945, pline de imagini goale de la Zilele “Nu prea prea Olde”. mai gustos de un șchiop de căpete de vorbă neașteptate, care iau sportul național de întindere a vocalelor (este ceea ce faci dacă ești prea prost chiar și pentru polo) la nivele noi.

Calea pentru acest lucru a fost “accesul la unele dintre documentele cele mai bine păzite din lume”. O scrisoare de la cineva cu sânge albastru pe cineva în servitutele ei în scrisul de mână al sângelui albastru care nu a mai văzut vreodată în televiziunea britanică, spui? Descoperirea ceva ce suspectează deja este o cunoaștere obișnuită pentru cei care au grijă de astfel de lucruri? Ești sigur că nu ne-ai putea bătut încă o serie de The Windsors?