The Rocket (2013)

The Rocket (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Drama
Producator(i): Kim Mordaunt, Miro Bilbrough
IMDB: 7.4
Regia: Kim Mordaunt
Actori: Sitthiphon Disamoe, Loungnam Kaosainam, Suthep Po-ngam, Yuttana Muenwaja, Boonsri Yindee

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

În munți Laos, o femeie pe nume Mali (Alice Keohavong) dă naștere la gemeni, dintre care unul supraviețuiește. Mama sotului ei, Taitok (Bunsri Yindi), spune că un copil un om viu, de asemenea, trebuie să moară, pentru că unul dintre gemeni este binecuvântat în timp ce celălalt este blestemat. Crezând ei trăiesc doar fiu geamăn a fi binecuvântați, Mali refuză să-l omoare, și așa ea și Taitok păstreze un secret de la soțul ei, Toma (Sumrit Warin).

Șapte ani mai târziu in The Rocket, gemene viu numit Ahlo (Sitthiphon Disamoe) află că un al doilea baraj este construit, așa Toma ia Ahlo pentru a vedea baraj, unde este dezvăluit într-un film de prezentare pe care oamenii din sat Ahlo vor trebui să fie mutat din cauza în vale în care trăiesc va fi inundat între cele două baraje. Deci, Ahlo și familia sa se deplaseze prin pădure în timpul tratamentului cu barca cu ei. Cu ajutorul unui bivol arat, ei reușesc să barca jumătate de drum în sus pe deal, numai pentru corzi pentru a fixa, trimiterea barca crashing în Mali, omorând-o. Furios, Taitok dezvăluie Toma, care Ahlo este un geamăn, și că “el ar trebui să fi murit” in The Rocket.

Dupa ingroparea Mali din The Rocket, Ahlo și familia lui o plimbare cu autobuzul la noul lor sat, care Taitok nu de mult ca din cauza apei care rulează și de energie electrică, care înlocuiește “tradițiile” lor. Acolo, Ahlo intalneste o fata pe nume Kia (Loungnam Kaosainam), care a pierdut familia, iar acum locuieste impreuna cu unchiul ei, Violet (Suthep Po-Ngam), care este un fan al lui James Brown. Kia arată Ahlo teren moale pentru el să crească mango pe care el dorește să facă în onoarea mamei sale, dar Toma spune Ahlo să nu mai vorbim cu ei, ceea ce face Ahlo distruge casa modelul lui Toma din furie. El vizitează apoi Kia și violet din nou și învață că toate de energie electrică, care a fost promis la oamenii sunt folosite de către “șefii hidro”. În noaptea următoare, Ahlo furișează afară și încearcă să obține energie electrică pentru oamenii de prindere niște cabluri de la sursa de alimentare principală, dar fiind blestemat gemene, el sfârșește prin a provoca o pană de curent pentru oricine altcineva în afară de Kia și violet in filmul The Rocket, care au electricitate pentru setul lor de televiziune. A doua zi, Ahlo spune Kia despre tradiția tribului lui despre a fi un geamăn blestemat. Când a profanează accidental un altar sacru, Ahlo, Toma și Taitko au casa si bunurile lor arse în represalii. Împreună cu Kia și violet, toate acestea se strecoare afară din localitate în coș plin cu bombe ne-detonată de război sau UXO.

Acestea The Rocket toate parcurs pentru zile și în cele din urmă ajunge la sat Purple, ei numesc Paradis, fara alte locuitori. Ahlo si Kia fugi în tufișuri pentru a juca, dar Ahlo aproape declanseaza o bombie în caz de zdrobitor fructe, care Kia a aruncat cu el. Toma propune din nou în mișcare datorită terenul fiind înconjurat de aceste bombe periculoase (ceea ce explică de ce nu există alte locuitori). În timpul călătoriei pentru încă o casă, Ahlo și de firme trasee transversale cu o paradă de călători in The Rocket, în cazul în care el aude un crainic vorbim de o competiție racheta care dă premii în bani. În timp ce se stabili, ele sunt îndeplinite de către șeful satului, care le spune că scopul concursului este de a le lansa în nori, în care vor exploda și produc ploaie. Creadă acest lucru ar putea rupe blestemul lui, Ahlo anunță intențiile sale de a construi o rachetă și intră în concurs pentru a câștiga bani pentru ei să cumpere o casă nouă, dar Toma și Taitko nu-l va permite, ca urmare a norocul rău. Ahlo decide totuși în continuare să construiască propriul rachete și fuge.

În timp ce mersul pe jos prin pădure în căutare de lucruri pentru a construi rachete lui cu, Ahlo vine peste alta bomba neexplodata, dar carcasa sa de greu se dovedește a fi utilizabil pentru o rachetă, dar explodează secunde după Ahlo se lovește cu o piatră; el supraviețuiește. Mai târziu, Ahlo reușește să obțină Purple să-l ajute construirea rachetei. Violet ia Ahlo într-o peșteră liliac pentru a colecta excremente de liliac, care, în conformitate cu violet, pot fi utilizate pentru sablare pana racheta. In interiorul pesterii, Ahlo vine peste o femeie care îl consideră a fi un spirit rău, făcându-l să alerga afară de țipetele pestera din filme online The Rocket.