The Roads Not Taken (2020)

În filmul online The Roads Not Taken (2020), Leo (Javier Bardem) este un om care trăiește cu demență. Fiica sa adultă, Molly (Elle Fanning), ajunge să-l ducă la programări la medicul stomatolog și la ochi. Între timp, Leo pare să-și amintească – sau să-și imagineze – alte două momente cheie din viața sa. Într-una, el este alături de prima sa soție, Dolores (Salma Hayek), în Mexic, certându-se dacă va participa la o comemorare pentru un deces.

În altul, se află în Grecia, după ce și-a lăsat familia în urmă pentru a continua o carieră de scriitor. Acolo Leo întâlnește o tânără frumoasă, Anni (Milena Tscharntke) și începe să își regândească atât romanul, cât și deciziile de viață. În prezent, problemele lui Molly cresc: ea aude câteva vești proaste despre un posibil loc de muncă, iar apoi tatăl ei rătăcește de nebun noaptea.

Această dramă sentimentală are partea sa de probleme, dar tonul liniștit, în derivă al regizorului Sally Potter și o mulțime de scene excelente permit anumite momente puternice de gândire și emoție. The Roads Not Taken suferă puțin de tonul ei înfrânt și de modul solemn în care tratează scenele legate de demență. În plus, nu prea poate găsi un echilibru egal între cele trei povești ale sale. Povestea Mexicului, în special, pare să continue mai mult timp în timp ce Leo se plimbă fără rost, evitând festivalul la care va participa, în cele din urmă, deși Potter aproape salvează ziua.

The Roads Not Taken (2020) Online Subtitrat in Romana


Regia: Sally Potter
Actori: Javier Bardem, Elle Fanning, Branka Katic
An: 2020
Gen: Drama
IMDB: 4.6


The Roads Not Taken (2020) Online Subtitrat


Trailer