The River Thief (2016)

The River Thief (2016) Film Online Subtitrat


Regia: N.D. Wilson
Actori: Joel Courtney, Paul Johansson, Bas Rutten
An: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Crima
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<5Ux7RQeSSCc/hotul_de_pe_rau" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis The River Thief

Diz este un adolescent care trece destul de des Snake River, fura tot ce ii trebuie dupa care valorizeaza obiectele care considera ca vor avea trecere. Mama sa a murit iar tatal sau l-a parasit la scurt timp de la nastere. Ajuns intr-un orasel, Diz este atras de tanara chelnerita Selah. Selah a fost crescuta de exigentul sau bunic Marty. Diz este impresionat de relatia dintre Selah si bunicul sau. Diz pune mana pe o geanta plina cu bani apartinand dealerului de droguri Clyde. Acesta din urma este determinat sa il gaseasca si sa il faca sa plateasca pentru fapta sa.

Terenul este poruncitor în care predă lecții, dar face acest lucru prin a spune o poveste. Există mai multe lecții – lecții despre feminitate și bărbăție, paternitatea și copilărie, curaj și fidelitate, iertare și mulțumire. Dar ei nu sunt predicat publicului ca la un grup de copii de opt ani. De fapt, acestea sunt adesea lăsate nespuse. Filmul este în primul rând o poveste. Numai cel cu ochi pentru a vedea și urechi de auzit va prinde lecțiile (împreună cu cele mai multe dintre referințele biblice). Cu toate acestea, mesajul principal este simplu chiar și la cel mai dezinteresat de telespectatori.

Vitrina reală a filmului este finalul. Este, spre deosebire de orice alt final la un film creștin l-am văzut, și este atât de foarte satisfacatoare, nu pentru că lasă una cu sentimente neclare in interiorul, dar tocmai pentru că nu. Face ceea ce fiecare film creștin ar trebui să facă. Te crucifica. Iar când creditele se rostogolească, se poate începe să se audă, tot atât de slab, ecoul unui mormânt gol.


Trailer The River Thief