The Ridiculous 6 (2015)

In filmul The Ridiculous 6 online subtitrat suntem in Vestul salbatic unde un copil ramas prea devreme fara mama, Tommy (Adam Sandler), este crescut intr-un trib de indieni. Ajuns la maturitate, Tommy alias White Knife, afla cine este adevaratul tata: Frank Stockburn (Nick Nolte). Cand totul parea ca merge foarte bine, tatal lui este rapit de o banda de talhari care doresc sa recupereze de la acesta o mare suma de bani.

Pornit intr-o misiune de salvare a tatalui sau, Tommy descopera inca 5 copii ai aceluiasi Frank Stockburn. Asa ca cei 6 frati formeaza o noua banda ce porneste in misunea de salvare a tatalui. Asemanatori doar prin faptul ca sunt ridicoli, Ramon, Lil’ Pete, Danny, Chico, Herm si Tommy vor forma o noua banda careia i se va spune “Cei 6 ridicoli“.

Folosind elementul parodic Frank Coraci realizeaza un film in care cliseele filmelor western (cele cu cowboys si indieni cum le spunem noi), sunt ridiculizate la maxim. Uneori grostesc, alteori amuzant, alteori dus mult prea in ridicol, The Ridiculous 6 a starnit reactii negative din partea criticilor.


Gen: Comedie, Western
Scenariu: Tim Herlihy, Adam Sandler
IMDB: 4.8
Regizor(i): Frank Coraci
Actori: Steve Buscemi, Adam Sandler, Taylor Lautner, Terry Crews, Jorge Garcia


The Ridiculous 6 (2015) Online Subtitrat