The Rhythm Section (2020)

Blake Lively este Stephanie Patrick in filmul The Rhythm Section online subtitrat, o femeie pornită pe urmele celor care au orchestrat un accident aviatic în urma căruia familia ei a murit. De la creatoarea Handmaid’s Tale, The Rhythm Section e cel mai criminal film.

The Rhythm Section este cel mai nou lung metraj al lui Reed Morano. După ce și-a format mâna în câteva seriale, ea a regizat I Think We’re Alone Now în 2018, cu Peter Dinklage și Elle Fanning. În 2019, este responsabilă de un lung metraj un pic mai deosebit, al cărui nume s-ar putea să nu-ți spună mare lucru, The Rhythm Section (Secțiunea de Ritm).

Inițial, filmul trebui să ajungă pe marile ecrane în februarie 2019, dar a fost amânat din cauza unei rână suferită la mână de actrița din rolul principal, Blake Lively. Aceasta din urmă este o tânără de 32 de ani care a jucat mai ales în filme romantice, precum The Age of Adaline.

Filmul de acțiune – triler este o producție Paramount și va ajunge pe marile ecran în ianuarie 2020. Scenariul se bazează pe un roman de Mark Burnell și este scris de același autor. Intriga constă în asasinarea întregii ei familii prin prăbușirea unui avion în care ar fi trebuit să se afle și ea. Imediat, ea se transformă într-un asasin și se angajează să găsească oamenii responsabili de decesul întregii ei familii.

The Rhythm Section (2020) Online Subtitrat in Romana


Regia: Reed Morano
Actori: Blake Lively, Jude Law, Sterling K. Brown
An: 2020
Gen: Actiune, Drama, Mister
IMDB: 5.2


The Rhythm Section (2020) Online Subtitrat


Trailer