The Revival (2017)

The Revival online subtitrat este o aventură de iubire secretă între un predicator baptist sudic și un tânăr călăuzeală provoacă echilibrul unei biserici în creștere.

Biserica se lupta deja înainte de a conduce predici – acum că un om ca introspectiv ca el îi conduce, congregația scade și mai mult. Pentru a strânge bani pentru a ține biserica deschisă, Eli și membru al consiliului de administrație; Trevor (Raymond McAnally), sunt de acord să găzduiască un eveniment de renaștere la un bilet de 6 USD; să creeze publicitate pozitivă – și să sperăm că Eli se va simți confortabil în pielea sa binecuvântând audiența cuvinte. Firește, lucrurile nu prea merg la plan; la o bataie de biserică; el întâlnește un bărbat fără adăpost numit Daniel (Zachary Booth), care rupe imediat după apărarea lui Eli, complimentându-și mâinile.

Eli are o soție gravidă la domiciliu și își petrece zilele care preamăresc virtuțile rugăciunii; totuși dorințele sale sexuale ascunse ajung în prim-plan după ce au petrecut timp cu Daniel, mergând atât de mult încât să-l pună într-o cabană din lemnm aflată în afara oraș. Pe măsură ce Eli dorește să devină predicator, biserica are nevoie de el pentru a rămâne deschisă, este lăsat cu o criză de credință; și o conștientizare tot mai mare că nu-și mai poate păstra sentimentele îngropate înăuntru.


Regia: Jennifer Gerber
Actori: Zachary Booth, David Carl, Stephen Ellis
2017
Gen: Drama
IMDB: 5.7


The Revival (2017) Online